Użytkownik :Awp/Majster:DUDUS :D Posted October 25, 2018 Użytkownik Share Posted October 25, 2018 Nick na serwerze: :Awp/Majster:DUDUS Wiek: 16 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Tak Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 8 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Skończona mutacja głosu [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek (11.07 SMS): Tak Dlaczego ty: Gram Sporo 3,4h Dziennie nie dawno znalazłem ten server lecz znam sporo ludzi z niego i gra mi się tam Super.Znam się na Haxach i AMX ! Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Jestem milym spokojnym chlopakiem,lubie grac w cs 1.6 gram w niego 7 lat. Jestem przyjazny i kulturalny. Link do GT: https://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=OkF3cC9NYWpzdGVyOkRVRFVTIDpE&host=91.224.117.48:27075 Wiem że Trochę mało Ale przysięgam że to w 2 dni Poprawie ! Kontakt: GG, FB, STEAN Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted October 25, 2018 Zasłużony Share Posted October 25, 2018 Jestem na małe tak pod warunkiem, że poprawisz to GT: +/- wiek +chęci +amx +mikro +składka 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Marves Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Nie, - Admin na innej sieci - Kłamiesz w podaniu, że grasz 2h dziennie - Gt Link to comment
Użytkownik noswer Posted October 25, 2018 Użytkownik Share Posted October 25, 2018 (edited) Jestem na tak +ogar +udziela się na servie +amx +mikro +składka -gt -ze ma admina na innym serverze Edited October 25, 2018 by Kamilek 1 Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 (edited) Nie -admin na innej sieci -gt do kitu +wiek +składka -wypowiada się we własnym podaniu -brak kultury grasz 2 dni na tym serwie i składasz podanie? Śmieszne temat do zamknięcia masz opcje edytuj Edited October 26, 2018 by DeStroy Link to comment
Użytkownik :Awp/Majster:DUDUS :D Posted October 26, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 26, 2018 (edited) 22 godziny temu, Ar0n napisał: Nie, - Admin na innej sieci - Kłamiesz w podaniu, że grasz 2h dziennie - Gt Nie kłamie Edited October 26, 2018 by :Awp/Majster:DUDUS :D 1 Link to comment
Użytkownik :Awp/Majster:DUDUS :D Posted October 26, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 26, 2018 22 godziny temu, :Awp/Majster:DUDUS napisał: Nick na serwerze: :Awp/Majster:DUDUS Wiek: 16 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 8 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Skończona mutacja głosu [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek (11.07 SMS): Tak Dlaczego ty: Gram Sporo 3,4h Dziennie nie dawno znalazłem ten server lecz znam sporo ludzi z niego i gra mi się tam Super.Znam się na Haxach i AMX ! Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Jestem milym spokojnym chlopakiem,lubie grac w cs 1.6 gram w niego 7 lat. Jestem przyjazny i kulturalny. Link do GT: https://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=OkF3cC9NYWpzdGVyOkRVRFVTIDpE&host=91.224.117.48:27075 Wiem że Trochę mało Ale przysięgam że to w 2 dni Poprawie ! Kontakt: GG, FB, STEAN Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Tak Pomyłka bo aj myślałem że tu piszę ze czy Posiadałeś kiedys admina b o na innych forach tak jest Wiec odpowiedz moja to NIE POSIADAM ADMINA NA INNYCH SERVERACH I FORACH ! Link to comment
Użytkownik zabijakaNs Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 na nie grasz 3-4 h dziennie a cie nie widze Link to comment
Użytkownik KenNzzi Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 (edited) Nie wypowiadamy się w własnym podaniu - Wiek + aktywność - grasz co 2-3 dni +mikrofon łamiesz regulamin wyzywasz graczy widze co robisz na serwerze - W tym momencie na Nie Edited October 27, 2018 by KenNzzi Link to comment
Użytkownik xk3r Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 na TAK + WIEK +MIKROFON +SKŁADKA +AKTYWNOŚC 1 Link to comment
Właściciel Trivor Posted October 27, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted October 27, 2018 Okres próbny, zgłoś się w celu opłacenia składki Link to comment
Właściciel Trivor Posted October 27, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted October 27, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts