Użytkownik koko543 Posted October 25, 2018 Użytkownik Share Posted October 25, 2018 Witam moja propozycja będzie związana z paką 1.Żeby pake można było położyć na ścianie {wniesie to ciekawsze chowanie paki} 2.Urozmaicenie paki w stylu haloween. Ponieważ zbliża się haloween to można by było pake zamienić na dynie Mam nadzieje ze moja propozycja zostanie rozpatrzona pozytywnie wiem że dużo nie wnosi ale zawsze to ciekawsze pomysły graczy. Link to comment
Użytkownik Squeezy Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 1. Bezsensu gracze będą bugować. 2. Jak najbardziej za. Pozdrawiam. Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted October 26, 2018 Zasłużony Share Posted October 26, 2018 Również 1 propozycja mnie nie przekonała, gracze będą bugować i chować pakę w miejscach niedostępnych, a co do 2 propozycji jestem na małe tak, iż w Polsce nie obchodzimy Hallowen, ale wiadomo, gracze chcą poczuć pewną atmosferę na serwerze. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
`!FoRzA!` Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Ale wyjechałeś hahaha halloween paka w cs tego jeszcze nie grali ? Jedna i druga propozycja bez sensu , głupota i tyle. Link to comment
Użytkownik Mietek Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 Moim zdaniem kompletny bezsens cs to nie metin Link to comment
Użytkownik [LDZ]Dawid Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 Dokladnie jak kolega wyżej Link to comment
Użytkownik Weak. Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 1. Nie 2. Tak Link to comment
Użytkownik `Edziu_ Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 1. wprowadzi bugi 2. w sumie mozna by bylo zmienic ale zaraz sie skonczy okres i znowu wracac ? to tez moze bugowac Link to comment
Użytkownik Domkacc Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 1 Nie wiele bugów będzie przez to 2 Nie Halloween trwa krótko i się nie opłaca na kilka dni Link to comment
Użytkownik Spr!Nt^^ Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts