Użytkownik #K12 Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 Nick: #K12@ Wiek: 28 Mutacja: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): codziennie jestem na serwerze Znajomość amxmodmenu: tak w 90ciu % W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: Po prostu znalazłem w sieci Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Myśle ze ktos taki jak ja wam się przyda. Posiadam admina na innym serwerze Posiadasz działający mikrofon?: niestety na tą chwile nie. Składka 11.07 SMS Tak/Nie: Tak Kontakt (GG / Steam): GG: 66349094 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: Oczywiście Link to comment
Użytkownik KenNzzi Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 +składka +steam -admin na innym serwerze znajomość amxx skala 1/10 nie procenty + +wiek -link do gt mikrofon - [mutacji tez moze nie byc] okres próbny TaK Link to comment
Marves Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Nie, - Bardzo dziecinne podanie - Brak linku do gt - Mikrofon Link to comment
Użytkownik noswer Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 Jestem na małe TAK + wiek +steam +składka -brak linku do gt -ten admin na servie -micro Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted October 26, 2018 Użytkowniczka Share Posted October 26, 2018 Na dużeeee TAK +wiek +steam + duża aktywność na serwerze +kulturalny +ogarnięty +pomocny +doświadczony Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted October 26, 2018 Użytkowniczka Share Posted October 26, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts