VIP NeQu<#|m00d Posted October 26, 2018 VIP VIP Share Posted October 26, 2018 NICK: NeQu Steam/NonSteam: SteamWIEK: 15LINK DO GT: https://www.gametracker.com/player/NeQu/DOŚWIADCZENIE: Bylem administratorem na serwerze only dd2ZNAJOMOŚĆ AMX: 6COŚ O SOBIE: Nazywam sie Kacper i jestem z wojewodztwa pomorskiego. Moim hobby jest siatkowka, a dla przyjemnosci gram w cs'a. Chcialbym zostac straznikiem, poniewaz na dniach niestety rzadko jest jakis straznik na serwerze i chcialbym temu zaradzic MIKROFON/MUTACJA: Mikrofon posiadam, jestem w trakcie mutacjiAKCEPTACJA REGULAMINU: Przeczytalem i akceptuje regulamin Link to comment
Marves Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Tak, + Gt - Amxx + Wiek + Steam Link to comment
Użytkownik Akrapovic Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 tak!! gt + wiek+ steam+ Namawiałem na podanie bardzo ogarnięta osoba i się na pewno przyda w ekipie!! Link to comment
☣м3м3иTØ мØRi`†. Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Na tak!!!! +gt +wiek +steam +/- amxx Link to comment
Zasłużony Dusia Posted October 26, 2018 Zasłużony Share Posted October 26, 2018 tak +ogarnia +amxx +doswiadczenie -/+ podanie -konto pod podanie Link to comment
Użytkownik okruch(: Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 Na tak +ogarnięty +/-amx +doświadczenie +steam +gt Link to comment
Użytkownik noswer Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 jestem na TAK +GT +steam +doświadczenie +wydaje się ogarnięty -konto pod podanie +/- amxx Link to comment
Użytkownik Mc^^ Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 A ma na Tak^^ + Gtt + Amxx +/- Steamm + Mutacjaa Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted October 28, 2018 Użytkownik Share Posted October 28, 2018 Dzisiaj wieczorem zapraszam Ciebie na ts3 w celu przepytania Ciebie z regulaminu, lub @I Seee Youuu` jeśli mógł bym Ciebie prosić przepytaj go i później zgłoś się do mnie @NeQsek. 2 Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted October 28, 2018 Użytkownik Share Posted October 28, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Link to comment
Recommended Posts