Użytkownik HeadShooT Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 Nick na serwerze: .:Fr[E]sH:. Wiek: 16lat Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7/10 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Skończona mutacja głosu [Tak/Nie] : TakMożliwość płacenia składek (11.07 SMS): Bez ProblemuDlaczego ty: Ponieważ , jestem miłym i ogarniętym graczem. Podtrzymuje kultura na serwerze jak i dla siebie samego.Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Fabian. Interesuje się przeważnie grami komputerowymi typu cs . Poza światem komputera aktywnie spędzam czas grając w koszykówkę.Link do GT: https://www.gametracker.com/player/.%3AFr[E]sH%3A./91.224.117.48:27075/Wiem że nie mam wystarczająco godzin ale mam nadzieje że się dostane.Kontakt: GG ( 66782919) Link to comment
Użytkownik KenNzzi Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 Na Nie Podanie - Wiek + amx + gt 10 minut .. - - konto pod podanie Link to comment
AdeK Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts