Użytkownik HeadShooT Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 (edited) Jest to moje drugie podanie tak więc myślę że to się powiedzie. Nick na serwerze: .:Fr[E]sH:. Wiek: 16lat Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7/10 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Skończona mutacja głosu [Tak/Nie] : TakMożliwość płacenia składek (11.07 SMS): Jak trzeba to owszem.Dlaczego ty: Ponieważ , ogarniam amx i jestem kulturalny więc myślę że nadaje się na tą posadę.Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Fabian . Pochodzę z okolic Bydgoszczy. W wolnym czasie gram sobie w gry(moja pasja) lecz nie tylko lubię również grać sobie w kosza.Link do GT: https://www.gametracker.com/player/.%3AFr[E]sH%3A./91.224.117.48:27075/Kontakt: GG ( 66782919) , WhatsAPP Edited October 27, 2018 by HeadShooT Link to comment
Użytkownik :Awp/Majster:DUDUS :D Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 Na Tak ! -/+ AMX + składka +/- Wiek + Mikro + Ogar Link to comment
Użytkownik Weak. Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 Naa Tak + Miły na serwerze + Wiek + AMXX Link to comment
AdeK Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Podania składamy raz na 7 dni. Link to comment
AdeK Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts