Użytkownik Weak. Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 Rodzaj(Avatar,banner,sygna,etc.): Baner Tematyka: Święty Mikołaj Rozmiary: taka jak na forum Kolorystyka: dowolna Napis: WEAK Dodatkowe informacje: Brak Czy akceptujesz regulamin grafiki?(TAK/NIE):Tak Wynagrodzenie: + Link to comment
Użytkownik 510masari Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 Szybka pracka:) Link to comment
Użytkownik 510masari Posted October 28, 2018 Użytkownik Share Posted October 28, 2018 Grafika nie jest moją mocną stroną haha lecz staram się pomóc:) Link to comment
Użytkownik Weak. Posted October 28, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 28, 2018 2 minuty temu, karam cziterów napisał: Grafika nie jest moją mocną stroną haha lecz staram się pomóc:) Bardzo ciekawe Jak narazie to jest najlepsza praca Link to comment
Użytkownik 510masari Posted October 28, 2018 Użytkownik Share Posted October 28, 2018 O dziękuję bardzo, z czasem postaram się bardziej:) Jeśli pomogłem w jakiś sposób liczę na + reputacji Pozdrawiam, 2 Link to comment
Marves Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Zlecenie Wykonane. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts