Użytkownik DarkAsh Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 (edited) Twój nick: DarkAsh Nick osoby oskarżonej: Jisah Powód (opis sytuacji) : Wbijam z jisahem na bsa b po czym giniemy, spoglądam na czat i administrator pierwszy zaczyna mnie wyzywac; ''[*SVIP*] [Silver IV] *DEAD* Jisah : Dark kurwa, bocie'' po czym wybuchłem i przynaje się bez bicia poleciałem ostro po bandzie odpowiadając w nieodpowiedni sposób jisahowi. Po mojej odpowiedzi napisał tylko, zebym sie pozegnal za obraze admina i dodal, ze wbieglem mu pod celownik... Wydaje mi sie, ze głupie wbiegniecie pod celownik nie jest powodem do wyzywania, a administrator powinien szczególnie uważać na słowa Dowody:Posiadam tylko i wyłącznie ten skopiowany tekst z logow'' [*SVIP*] [Silver IV] *DEAD* Jisah : Dark kurwa, bocie'' jesli będzie potrzeba mogę to wyciac i wstawic w formie ssa. Miło mi będzie, jeśli jisah znajdzie ciutke honoru i się do tego przyzna zaosczedzajac mi czasu. Miejsce zdarzenia : Serwer onlydd2 Coś od siebie : Administrator powinien byc osoba dojrzala a przede wszystkim opanowana, a po tej sytuacji moge smialo stwierdzic, ze jisah taki nie jest. Trzeba miec oczy szeroko otwarte, kiedy wybiera się administratora na swój serwer. Jest to tylko gra i naprawde, nie piszę tego ze względu na tego bana, ktorego dostalem na 30 minut, bo nie w tym rzecz. Chodzi mi tylko i wylacznie o reakcje ''Administratora''. Ja zostalem ukarany, mam nadzieje, ze druga strona tez coś z tego wyniesie Jeśli popelnilem bledy, dotyczace tego watku to bardzo przepraszam, ale jestem tutaj pierwszy raz. Życzę miłej gry wszystkim i jak najmniej powyższych sytuacji! Edited October 27, 2018 by DarkAsh Link to comment
Jisah Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 (edited) Oczywiście się przyznaje do tego. Lecz, pisząc do napisałem dokładnie mi chodzi, czyli chodziło mi o to że, gracz nie potrzebne rzucił Smoka, i wbiegł mi pod celownik gdzie nie mogłem strzelać w przeciwników, więc pisząc to nie miałem na celu obrazę go tylko wyjaśnienie. Po 2, nikogo to nie obchodzi że wybuchłeś, na serwerze obowiązuje regulamin, każdy ma swój poziom tolerancji, siedząc na serwerze i widząc co się dzieje, jestem w stanie stwierdzić że to serwer Family Friendly i w tym przypadku bana dostałeś słusznie, więc ciesz się że nie na 2 godziny czy tydzień tylko 30 minut. Wyzywając mnie od dzieciaków i najgorszych, mogłeś się zastanowić z kim w ogóle piszesz ;). To jest serwer, panują na nim zasady i jak każdy musi je stosować, to ja je też stosuję. Tyle w temacie Edit. Czytając twoją skargę, jestem w stanie stwierdzić że jesteś osobą łatwo wybuchową i to ty powinieneś zważać na słowa, bo akurat mój admin tutaj nic nie ma do rzeczy, jestem jednym z graczy i czasem mam prawo się ,,Wkurwić" Edit.2 Tak samo, niestety. Większość osób będących na serwerze są świadkami, i to nie ja tu popełniłem błąd tylko ty, następnym razem się zastanów co ty właściwie robisz. To jest pierwsza bezsensowna skarga jaką na mnie napisali, na prawdę. Za takie słowa których użyłeś, powinieneś mieć solidną karę. Edited October 27, 2018 by Jisah 1 Link to comment
Użytkownik DarkAsh Posted October 27, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 27, 2018 (edited) Drogi Jisahu! '' Lecz, pisząc do napisałem dokładnie mi chodzi, czyli chodziło mi o to że, gracz nie potrzebne rzucił Smoka, i wbiegł mi pod celownik gdzie nie mogłem strzelać w przeciwników, więc pisząc to nie miałem na celu obrazę go tylko wyjaśnienie'' Zacznijmy od rzuconego przeze mnie smoka, własnie smoka?Jakiego smoka? Nawet go przy sobie nie miałem Wbiegłem ci pod celownik? Zastanów się czy kontroluje to czy stoisz za mną czy przede mną? Czy to ja mam władzę nad twoją klawiaturą? A może to ty cofając się wbiegłeś przede mnie? ''więc pisząc to nie miałem na celu obrazę go tylko wyjaśnienie'' ''[*SVIP*] [Silver IV] *DEAD* Jisah : Dark kurwa, bocie'' Nie widzę w tych słowach żadnego wyjaśnienia, może jestem głupi? Czy może jednak chcesz ze mnie zrobić głupiego? "jestem w stanie stwierdzić że to serwer Family Friendly i w tym przypadku bana dostałeś słusznie, więc ciesz się że nie na 2 godziny czy tydzień tylko 30 minut"O łaska Ci za to, ze to tylko 30 minut Co do bana - masz rację. Był on słuszny."Wyzywając mnie od dzieciaków i najgorszych, mogłeś się zastanowić z kim w ogóle piszesz ;)" Dzieciaków? No cóż... A przepraszam bardzo czy to, że piszę z administratorem wymaga ode mnie szczególnego szacunku niż do zwykłego gracza? Kiedy drugi człowiek nie posiada do mnie szacunku, ja dla niego też go nie znajdę, działa to we dwie strony pomimo twojej rangi Jisahu "To jest serwer, panują na nim zasady i jak każdy musi je stosować, to ja je też stosuję. Tyle w temacie" Oj czy aby na pewno je stosujesz? To nie ja pierwszy Cię wyzwałem, pamiętaj! Sam nieświadomie działasz na swoją niekorzyść. Kiedy coś piszesz, dobrze to przemyśl. Edit. Przepraszam, o czym ty piszesz? Mój błąd? Brakuje Ci jaj i dojrzałości, żeby przyznać się do błędu... Ja się do niego przyznałem, a Ty? Czy nadal go nie widzisz? " Większość osób będących na serwerze są świadkami, i to nie ja tu popełniłem błąd tylko ty, następnym razem się zastanów co ty właściwie robisz." Świadkami czego? "Za takie słowa których użyłeś, powinieneś mieć solidną karę." Czy jesteś w stanie mi napisać, o które dokładnie chodzi, proszę Edit.2 Zgadza się jestem osobą wybuchową. Ja dałem się ponieść emocjom,bo zostałem wyzwany w sumie bez powodu. Ty nie jesteś osobą wybuchową? Wyzwałeś mnie dlatego, bo zginąłeś w grze Masz prawo się ''wkurwić'', chyba ja też ? Napisałeś, ze to ja powinienem uważać na słowa, ale ty rozumiem nie powinieneś Edited October 27, 2018 by DarkAsh Link to comment
Jisah Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Dnia 27.10.2018 o 23:45, DarkAsh napisał: Drogi Jisahu! '' Lecz, pisząc do napisałem dokładnie mi chodzi, czyli chodziło mi o to że, gracz nie potrzebne rzucił Smoka, i wbiegł mi pod celownik gdzie nie mogłem strzelać w przeciwników, więc pisząc to nie miałem na celu obrazę go tylko wyjaśnienie'' Zacznijmy od rzuconego przeze mnie smoka, własnie smoka?Jakiego smoka? Nawet go przy sobie nie miałem Wbiegłem ci pod celownik? Zastanów się czy kontroluje to czy stoisz za mną czy przede mną? Czy to ja mam władzę nad twoją klawiaturą? A może to ty cofając się wbiegłeś przede mnie? ''więc pisząc to nie miałem na celu obrazę go tylko wyjaśnienie'' ''[*SVIP*] [Silver IV] *DEAD* Jisah : Dark kurwa, bocie'' Nie widzę w tych słowach żadnego wyjaśnienia, może jestem głupi? Czy może jednak chcesz ze mnie zrobić głupiego? "jestem w stanie stwierdzić że to serwer Family Friendly i w tym przypadku bana dostałeś słusznie, więc ciesz się że nie na 2 godziny czy tydzień tylko 30 minut"O łaska Ci za to, ze to tylko 30 minut Co do bana - masz rację. Był on słuszny."Wyzywając mnie od dzieciaków i najgorszych, mogłeś się zastanowić z kim w ogóle piszesz ;)" Dzieciaków? No cóż... A przepraszam bardzo czy to, że piszę z administratorem wymaga ode mnie szczególnego szacunku niż do zwykłego gracza? Kiedy drugi człowiek nie posiada do mnie szacunku, ja dla niego też go nie znajdę, działa to we dwie strony pomimo twojej rangi Jisahu "To jest serwer, panują na nim zasady i jak każdy musi je stosować, to ja je też stosuję. Tyle w temacie" Oj czy aby na pewno je stosujesz? To nie ja pierwszy Cię wyzwałem, pamiętaj! Sam nieświadomie działasz na swoją niekorzyść. Kiedy coś piszesz, dobrze to przemyśl. Edit. Przepraszam, o czym ty piszesz? Mój błąd? Brakuje Ci jaj i dojrzałości, żeby przyznać się do błędu... Ja się do niego przyznałem, a Ty? Czy nadal go nie widzisz? " Większość osób będących na serwerze są świadkami, i to nie ja tu popełniłem błąd tylko ty, następnym razem się zastanów co ty właściwie robisz." Świadkami czego? "Za takie słowa których użyłeś, powinieneś mieć solidną karę." Czy jesteś w stanie mi napisać, o które dokładnie chodzi, proszę Edit.2 Zgadza się jestem osobą wybuchową. Ja dałem się ponieść emocjom,bo zostałem wyzwany w sumie bez powodu. Ty nie jesteś osobą wybuchową? Wyzwałeś mnie dlatego, bo zginąłeś w grze Masz prawo się ''wkurwić'', chyba ja też ? Napisałeś, ze to ja powinienem uważać na słowa, ale ty rozumiem nie powinieneś Chłopie, widzisz gdzieś gdzie się nie przyznałem do błędu? Czytanie ze zrozumieniem to chyba nie dla Ciebie, jesteś zbyt pyskaty. A o dojrzałości mi nic nawet nie mów, jestem w stanie napisac o jakie mi chodzi. Cytując Ciebie Jesteś kurwa chujowym adminem, jesteś dzieciakiem, frajerem, nie wiem czy użyłeś słowa cwel. Ale mniejsza, tych słów użyłeś, dodałeś że nie nadaję się na admina. Jaką ty masz w tym wiedzę? W ogóle dlaczego ty o tym decydujesz, skoro jesteś tylko zwykłym graczem, nie masz tu żadnej władzy, a twoja skarga nic do tego nie składa że dostałeś bana słusznie i tyle w temacie. Dla mnie jest sprawa zakończona i się nie produkuj bo nic z tym nie osiągniesz, kończą Ci się argumenty i co raz bardziej się ośmieszasz. Link to comment
AdeK Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 @Jisah Skarga pokątnik słuszna. Admin powinien panować na sobą, a jeżeli gracz używa wulgaryzmów to go ukarać.Admin zostaje ukarany 1/3 ostrzeżeń Link to comment
AdeK Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts