Użytkownik demolka Posted October 28, 2018 Użytkownik Share Posted October 28, 2018 Twój Nick: eQ` demolka Nick oskarżonego: ISTNYDIABEL IP/SID oskarżonego: http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=19487 Powód skargi: ADMIN NIE ZNA ZASAD, WIE TYLKO ŻE RESP TO 1:30. UWAŻA SIĘ ZA NIEWIADOMO KOGO, POWINIEN MIEĆ ODEBRANE RANGI, SAMI ZOBACZCIE NA DOMKU Opis sytuacji:JESTEM W TERRO, DO KONCA RUNDY ZOSTAJE OKOŁO 0:30, GRACZ ODE MNIE Z DRUŻYNY TRACI PAKĘ W OKOLICACH RESPA TT OD STRONY GÓRNEGO TRUPA, JA JESTEM NA "A", OD RAZU LECE ZA PAKĄ, JESTEM JUŻ KOŁO PAKI KOŃCZY SIĘ CZAS, ADMIN .... ZACZYNA MNIE SLAPOWAĆ... NIE SŁUSZNIE I DOCHODZI DO WYMIANY SLOWNEJ, POWIEDZIAŁEM CO TY ODPIERD*** POJEBALO CIĘ?? ON DO MNIE NA TO CELE!! MOWIE JAKIE KUR** CELE, LECIAŁEM DO PAKI... WYMIANA SŁOWNA AŻ NAGLE DAJE MI BANA NA 1H, JAK ON TWIERDZI ZE POWIEDZIAŁEM FRAJER, OWSZEM POWIEDZIAŁEM ALE PO TYM JAK DAŁ MI BANA!! Dowody (Demko,ssy,świadkowie): http://705165.hltv2.pukawka.pl/hltv-1810281001-de_dust2-1540717260-1540718460.zip AKCJA BEDZIE NA KOŃCU 2 Link to comment
Admin CS 1.6 ONLY DD2 DiaBeL Posted October 28, 2018 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Share Posted October 28, 2018 Zacznijmy od tego ze miales pokazac zapis z live,co sie stalo ? moze inaczej ten zapis wygadal ? Do paki mogłes wczesniej isc bo czasu miales malo a ty stales na tym A pol godziny, Do wymiany slownej aby ty wyzwiskami do mnie kierowales ? jakim ja jestem dla ciebie Frajerem jeba*ym ? ciesz sie zabko ze dosytales aby na 1h.Szacunek jakis sie nalezy Myslisz ze jestes jakims YouTuberkiem ? to mozesż wszystko ? Dostales slapa a ty co ty odpierdalasz pajacu? Moge zostac nawet ukarany tyle ze wiecej robie na tym serwie nawet jak miales Wlasciciela to aby grales nic prawie nie robiles .. I jestem tu wiecej niż ty a jak bedziesz chcial porozmawiac sobie zapraszam na TS . Link to comment
Użytkownik Vixo Posted October 28, 2018 Użytkownik Share Posted October 28, 2018 8 minut temu, IstnyDiaBeL napisał: Zacznijmy od tego ze miales pokazac zapis z live,co sie stalo ? moze inaczej ten zapis wygadal ? Do paki mogłes wczesniej isc bo czasu miales malo a ty stales na tym A pol godziny, Do wymiany slownej aby ty wyzwiskami do mnie kierowales ? jakim ja jestem dla ciebie Frajerem jeba*ym ? ciesz sie zabko ze dosytales aby na 1h.Szacunek jakis sie nalezy Myslisz ze jestes jakims YouTuberkiem ? to mozesż wszystko ? Dostales slapa a ty co ty odpierdalasz pajacu? Moge zostac nawet ukarany tyle ze wiecej robie na tym serwie nawet jak miales Wlasciciela to aby grales nic prawie nie robiles .. I jestem tu wiecej niż ty a jak bedziesz chcial porozmawiac sobie zapraszam na TS . Hahahahahahahahahahaha, sory ale inaczej nie umiem się odnieść to Twojej wypowiedzi... PS: Warna biorę na klatę 1 Link to comment
Użytkownik `Edziu_ Posted October 28, 2018 Użytkownik Share Posted October 28, 2018 akurat gralem na serwerze wiec cos dorzuce, Istny wydaje Mi sie ze powinienes tutaj ukarac graczy ktorzy nie wykonywali celi, bo skoro nie mial paki to czyscil bsa z drugiej strony demol wiadomo Admin jest Adminem i szacunek do niego zachowany powinien byc a jak wiadomo Istny naprawde wykonuje dobra robote na serwerze pozdrawiam Link to comment
Użytkownik demolka Posted October 28, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 28, 2018 Nie wiem skąd masz takie informacje i od kogo ze tylko grałem nic nie robiłem... Adek oraz Kamilek wiedzą... czyżby oni ci opowiadali... Link to comment
Użytkownik SDG Posted October 28, 2018 Użytkownik Share Posted October 28, 2018 Kolejny z małym fiutkiem co dostanie trochę władzy i nagle wielki pan i władca Najlepiej wykonywać cele mapy będąc w terro a paka leży na respie TT Wprowadźcie większą selekcje na adminów bo to jest żart, że co chwila znajduje się taki co zasad nie rozumie i swoje ego musi podbijać. 1 Link to comment
Użytkownik demolka Posted October 28, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 28, 2018 3 minuty temu, `Edziu_ napisał: akurat gralem na serwerze wiec cos dorzuce, Istny wydaje Mi sie ze powinienes tutaj ukarac graczy ktorzy nie wykonywali celi, bo skoro nie mial paki to czyscil bsa z drugiej strony demol wiadomo Admin jest Adminem i szacunek do niego zachowany powinien byc a jak wiadomo Istny naprawde wykonuje dobra robote na serwerze pozdrawiam Kto wykonuje dobra robotę ? Ja czy istny? Bo nie zrozumiałem Link to comment
Użytkownik `Edziu_ Posted October 28, 2018 Użytkownik Share Posted October 28, 2018 chodzilo Mi tu o Istnego bo zawsze jak gram to gra Mi sie z Nim dobrze, niemniej jednak nigdy nie zauwazylem zebys popelnial bledy albo tylko gral uwazam ze powinniscie wyjasnic sobie to we 2 Link to comment
Admin CS 1.6 ONLY DD2 DiaBeL Posted October 28, 2018 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Share Posted October 28, 2018 Miałeś pokażać zapis z live przecież Sam pisałeś na Czatboxie a jak bana dostaleś to odrazu wyzwiska z rodziny jak ktoś cie wkurzy wyzywasz odrazu ? Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted October 28, 2018 Użytkownik Share Posted October 28, 2018 (edited) Podczas Tej Akcji byłem na serwerze i słyszałem wszystko zrobiło się toksycznie na serwerze po banie @demolka powiedziałeś Istnemu że już masz po adminie to była groźba w jego stronę i jak ty to ująłeś "frajerze Masz Już po Randze Admin" pokaż live nam wszystkim udowodnij że tak nie było bo demko to wiesz Edited October 28, 2018 by DeStroy Link to comment
Użytkownik SDG Posted October 28, 2018 Użytkownik Share Posted October 28, 2018 Widzę, że mylicie dwie rzeczy, jeżeli demolka wyzywał itd. to już jest inna sprawa, pytanie podstawowe jest dlaczego był slapany za to, że poszedł na resp TT po pakę? Bo reszta jest wynikiem jak rozumiem tego właśnie działanie, juz był taki jeden admin, pietrek co też tak karał za resp a potem banował i pluł się, że go ktoś wyzywał. Link to comment
Admin CS 1.6 ONLY DD2 DiaBeL Posted October 28, 2018 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Share Posted October 28, 2018 SDG nie wiesz ja bylo dokladnie to nie udzielaj sie. A moze 2 konto demolki ?:) Link to comment
Użytkownik demolka Posted October 28, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 28, 2018 2 godziny temu, IstnyDiaBeL napisał: SDG nie wiesz ja bylo dokladnie to nie udzielaj sie. A moze 2 konto demolki ?:) To można sprawdzić czy drugie konto, żałosny jesteś. Link to comment
Admin CS 1.6 ONLY DD2 DiaBeL Posted October 29, 2018 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Share Posted October 29, 2018 9 godzin temu, demolka napisał: To można sprawdzić czy drugie konto, żałosny jesteś. Pokaż ten zapis z live jak bylo miales go pokazac a co sie stalo inaczej na nim bylo ? Nie masz dowodow teraz nie mamy o czym rozmawiac bo nie mam z kim co aby placze o bana na 1 h Prosze o zamkniecie tematu. I ukaranie jezeli jest taka koniecznisc. Pozdrawiam Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 @AdeK @Kamilek Ogarniecie ? W końcu wam dwoje pozostanie opanowanie ładu na serwerze Link to comment
AdeK Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Skarga słuszna. Admin zostaje ukarany 1/3 ostrzeżeń. 1 Link to comment
AdeK Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts