Użytkownik B@RyŁa Posted June 16, 2018 Użytkownik Share Posted June 16, 2018 Nick: B@RyŁa Wiek: 30 Czas spędzony na serwerze: Świeżak Doświadczenie z amxx[1-10]: 11 Mikrofon: Tak Obowiązkowa składka: Nie Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie: steam z 2009r 4578godz nagrane z czego jako admin byłem 80% czasu. Więcej informacji mogę podać na pw jeżeli chodzi o doświadczenie itd Link to comment
Użytkownik wax Posted June 16, 2018 Użytkownik Share Posted June 16, 2018 Nie. Dzisiaj Cię zobaczyłem 1 raz na serverze, Zrobiłeś konto na forum tylko po to? Najpierw posiedź chwile i daj się zapoznać, Obowiązkowa składka Z chęcią sprawdziłbym twoje doświadczenie w amxx Link to comment
Użytkownik B@RyŁa Posted June 16, 2018 Author Użytkownik Share Posted June 16, 2018 Już 11 w ranku Tutaj się nie liczy kto ile czasu gra na serwerze tylko doświadczenie. Co ci po adminie który nie ma stażu ? Chyba że lubisz graczy co dostają za darmo bana lub rezygnują z serwera ,bo jakiś admin za 11zł go zbanował mimo że był czysty. Link to comment
Użytkownik IDarkAngel3L Posted June 17, 2018 Użytkownik Share Posted June 17, 2018 Jestem na neutral z przychyleniem na małe nie - Coś nie chce mi się wierzyć, że masz tyle lat - Znajomość AMXX, aż taka wysoka to pewnie potrafisz pisać unikatowe pluginy - Jak na ten wiek to jest jakiś nie taki jak na ten wiek przystało Link to comment
Użytkownik ESSA Posted June 17, 2018 Użytkownik Share Posted June 17, 2018 Jestem na niestety NIE - konto pod podanie - na serwer dołączyłeś chyba wczoraj - ani razu nie używałeś mikrofonu - nie wieże w AMX - żenujące podanie [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
Użytkownik B@RyŁa Posted June 17, 2018 Author Użytkownik Share Posted June 17, 2018 Chciałem pomóc rozumiem że jestem świeży lecz sporo mogę wnieś dbając o ten serwer ze strony zewnętrznej. Możliwe że przesadziłem z tym 11 pisać pluginów nie umiem ,ale przerabiać tak Miałem własną sieć od 2010r przez pięć lat sam to prowadziłem z początku płaciłem później ludzie pomagali były składki itd w końcu sprzedałem dla kolegi po tym jak wszedł csgo nie chciałem inwestować znowu ,bo to nie są grosze ,a skarbonka bez dna. Cs-Olsztyn tak jak sprzedałem tak stoi tylko serwerów nie ma moich już które stworzyłem. Link to comment
Użytkownik shiV Posted June 17, 2018 Użytkownik Share Posted June 17, 2018 Proste, że na NIE. Avek z BANID tez tu nic nie zmieni. Jedyny plus to doświadczenie i wiek (O ile prawdziwy) Składa jak sama nazwa wskazuje obowiązkowa jeśli chodzi o posiadanie praw Admina To dośc mocno przeważa szalę na NIE W sumie na serwerze Cie ani razu nie widziałem - nie znam Cię. Konto na forum? Zenada pod podanie... Wypowiadasz się we własnym podaniu - Poznaj regulamin Pograj trochę daj się poznać zarówno w grze jak i forum I następnym razem powinno być lepiej. Pozdrawiam Link to comment
AdeK Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 Rozumiem że składki nie będziesz płacił? Link to comment
Użytkownik B@RyŁa Posted June 17, 2018 Author Użytkownik Share Posted June 17, 2018 Nie zamierzam płacić nie jestem sponsorem tylko graczem zwykłym który chcę trzymać kulturę na serwerze. Nie chcecie nie domagam tylko zapytałem nie zależy mi aż tak. Link to comment
Recommended Posts