Użytkownik odpal Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 (edited) Nick na serwerze: Jestem Pierdolonym Odpałem ( jeśli problem będzie z wulgaryzmem w nicku mogę go ocenzurować)Wiek: 24Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : nieZnajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : mocne 6Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : oczywiście Możliwość płacenia składek: niestety na dzień dzisiejszy nie ale myślę że za około tydzień mógłbym wpłacić 40 zł może nawet wcześniej Dlaczego ty: hmmm wiem że nie spełniam wszystkich wymagań a dokładniej są to wymagania związane z forum ale to co się dzieje na serwerze to jakaś masakra masa ludzi mało adminów dziś miałem sytuacje że typ grał na aimie miał słabe staty zgłosiłem to adminowi na co usłyszałem odpowiedz {typ praktycznie zamyka i ma aima ? } oczywiście bez wcześniejszego sprawdzenia gracza nie chciałbym tu wyjść na jakiegoś świetnego admina czy coś w tym stylu czy obrazić któregokolwiek z adminów ale moim zdaniem pmoc temu serwerowi jest bardzo potrzebna dopiero zaczynam pzygodę na waszym serwerze ale mam mnóstwo wolnego czasu który mogę poświęcić na serwie adminowałem nie raz potrafię rozpisać demko oraz rozpoznać grę na wspomagaczach na poprzedniej sieci zgłaszałem cziterów praktycznie codziennie niestety właściciel sieć zamknął a serwer poszedł na inną sieć na której zbytnio mi się nie podoba więc wbiłem na wasz serwer Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na Imie Aleks mam 24 lata mam sporo czasu na grę i w takie zimne dni jestem praktycznie online 24h na dobę nie lubię pisac o Sobie Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/54.36.186.16:27185/Kontakt: steam/pwforum https://steamcommunity.com/profiles/76561198802175300/ ps mam nadzieje że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie pozdrawiam ziomeczki Edited October 29, 2018 by odpal Link to comment
Zasłużony Dusia Posted October 29, 2018 Zasłużony Share Posted October 29, 2018 mozna daaac szanse +podanie +wiek +amxx +steam +skladka -gt (zlee gt podales) Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted October 29, 2018 Zasłużony Share Posted October 29, 2018 Jestem na nie: -amxx -gt (Nie wkleiłeś swojego gt) -nick, logiczne, że Admin ma DAWAĆ przykład i uczyć kultury, a nie na odwrót. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Użytkownik `Edziu_ Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Ja na Tak +/- amx ale mozna zawsze podszkolic + steam - gt ( do nadrobienia ) + wiek + składka Link to comment
Marves Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Nie, - Amxx - Gt - Składka Link to comment
Użytkownik Weak. Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Na Nie - Składka - AMXX - GT Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 Jestem neutralny +/- Składka -gr (to nie twoje) +wiek +ładne podanie +/-amx Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 Szczerze można dać szansę +Wiek +Amxx +Składka +-GT (Lecz to nie problem jak chłopak gra ) +Ładne podanko +Steam Link to comment
Użytkownik 3wflowklika Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 Polecałbym okres próbny - Słabe GT -- Składka + Wiek + Solidnie napisane podanie + Steam (Panowie do góry - AMX 6/10 to aż tak słabo żeby minusowac :D?) 5! Link to comment
Użytkownik TrUsKaWa ;3 Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 Na próbę można dać -Wiek -Składka -Amxx -Steam +ładne podanie Link to comment
Użytkownik R.A.M.Z.E.S Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 mozna na probe dac wiek amx gt slabe -skladka Link to comment
Guest Kamilek Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Przyjety zglos sie do mnie na pw lub gg Link to comment
Guest Kamilek Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts