Jump to content
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[Rozwiązane] Trochę zmiany do lepszego grania

Blue?

Recommended Posts

• Użytkownik

1 Matka zombi jest za szybki. Proponuję zmniejszyć szybkość o połowę.      

2 Miny zabierają 400 hp mało proponuję 800 jak było wcześniej 

3 Bardzo jasne mapy są proponuję trochę przyciemnić mapy

4 Muzyka na początku rundy. 

5 Na innym serwerze jest jak się zabije zombie to mozna zbierać ap z tego zombie od 0-12 losowanie ap jest 

• Zasłużony

1. Co do tego myślę, że można dogadać się z właścicielem 

2. Z tym również tak samo jak z punktem powyżej

3. Przyciemnić możesz sobie w grze, ten pomysł moim zdaniem na nie

4. Jak najbardziej za

5 Również jestem za, ale bardziej wprowadzić jakiś ogólny drop z zombie, jak i na minus i plus 

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Użytkownik

1. Matka zombie ma tą samą prędkość do klasy którą wybierzesz. Jedynie można u matki zmienić, aby była więcej odpychana, ale idzie za tym że matka będzie miała problemy z zarażeniem, więc rundy mogą być bardzo krótkie, ale coś się wykombinuje.

2. Z tym bym się nie zgodził, zostało to zmienione bo dużo osób pisało, że miny za dużo zabierają hp moim zdaniem to i tak za mało. Ale zobaczymy pod koniec tematu gdzie będzie więcej głosów.

3. Co do tego jestem za, na niektórych modach np. Assasin mod, Assasina bardzo widać i nie trzeba kampic aby wygrać z nim. Oczywiście tak jak z minami, dużo osób pisało do mnie więc zmieniliśmy. Wszystko wyjdzie na głosowaniu.

4. Tutaj oczywiście jestem za.

5. Tutaj, też można by było coś takiego zrobić.

Oczywiście jak ja napiszę post że jest tak i tak, to nie znaczy że moje słowa są niepodważalne. Więc śmiało piszcie jeszcze jakieś propozycje, opinie.

Edited by PinGuiN'ek1337

1. Matka zombi ma taka samą prędkość  co inne klasy oprócz szybkiego Zombi  więc ta propozycje jest bez sensu 

2.Miny  biły 800 hp  zostały zmiejszone  do 400 hp bo za dużo zadawały obrażeń  Zombi  niby dlaczego miały by znowu  zostać zwiększone?

3.Jestem za Niektóre mapy są za jasne i przypadało by skonfigurować 

4.Muzyka jako urozmaicenie servera jak najbardziej ZA

5.Pomysł ciekawy ale jestem na nie po co dodawać kolejny środek zbierania ap i tak vipa zbierają te ap bardzo szybko

• Użytkownik

Z pierwszym się nie zgadzam :) Matka zombie, nie będzie miała szans na zarażenie, przez co nie będzie można sobie normalnie pograć.

2. Zdecydowanie nie :) 

3. Jestem za

4. Jestem za

5. Również jestem za, nie każdy gracz ma Vipa'a, przez co zbiera ap wolniej, i można by było coś takiego wprowadzić. (ewentualnie zapisywanie ap na kolejne rundy) :) 

• Użytkownik

1 jestem przeciw ponieważ matka by nie miała wtedy żadnych szans

2 też przeciw bo to było już zmniejszane z powodu tego iż zombi wbijając do kampy nie miały szansy nikogo zarazić

3 tutaj neutral ponieważ dla mnie mapa nie jest jasna ani za ciemna

4 tutaj jestem skłonny dać tak bo zawsze to jakiś smaczek do rundki da przez co będzie przyjemniej sie grało a pozatym proponuje tu też dać możliwość wyłączania i włączania muzyki bo niektórym takie coś nieodpowiada

5 tutaj to też jestem za bo ludzie bez vipa dostają mniej ap a tak to by przynajmniej zwiększyło ich szanse :)

Pozdrawiam

• Użytkownik

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Temat Rozwiązany.

PYsoujC.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]