Użytkownik `Edziu_ Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Nick na serwerze: `EdziuWiek: 28Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : NieZnajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 6-8 ( miałem Admina na dosyc sporej sieci jaka jest Pijemy-Rozrabiamy )Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Jak najbardziej Możliwość płacenia składek: tak mysle ze tak Dlaczego ty: Dlaczego Ja? motywuje swoje podanie chęcia współpracy z całym Teamem jak i pomoc w prowadzeniu tego serwera, gra sie przyjemnie ale sytuacje niektore sa niedopuszczalne defakto az karygodne mysle ze przydam sie jako Admin rowniez z tego powodu iz Adminowalem na innych sieciach jak wyzej pisalem Pijemy-Rozrabiamy oraz Pykowni, napewno dam z siebie 100% a gdy bede off mozna napisac i zawsze pojawie sie na czas a mam go dosyc sporo. Niestety bede musial tylko delikatnie podciagnac czas na serwerze ale jak juz pisalem grac bede codziennie Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na Imię Damian, dla znajomych i skillowcow jestem po prostu Edziu mam 28 lat od 7 roku zycia gram w Pilke Nozna od 5 lat w CS 1.6 ogolnie lubie takze Metina i Fortnite wiec jakby ktos mial chec to mozna czasem sobie pyknac Link do GT: https://www.gametracker.com/player/`Edziu_/54.36.186.16:27185/Kontakt: Steam/GG/Forum? dla chcacych Fb a takze Nr telefonu Link to comment
Zasłużony Dusia Posted October 29, 2018 Zasłużony Share Posted October 29, 2018 naa taqq +/- gt +podanie +wiek +skladka 1 Link to comment
Marves Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Okres próbny, +- Amx +- Gt + Wiek 1 Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Na Tak +/-GT, ale to nie problem +podanko +Wiek +Hajsik +Doświadczenie 1 Link to comment
HanderkaPL Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Na Tak +Wiek +/-AMX -GT +Podanie +Doświadczenie 1 Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Na małe tak +wiek +podanie +/-amx -gt +hajsik 1 Link to comment
Użytkownik Weak. Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Na Tak + Wiek + Podanie + AMXX 1 Link to comment
AdeK Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Zgłoś się do mnie na GG:63859572 1 Link to comment
AdeK Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Link to comment
Recommended Posts