Użytkownik `Edziu_ Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 (edited) Moze propozycja odbiega delikatnie od jej tytułu i nie widzialem na Forum chyba czegos podobnego wiec ode Mnie taka malutka propozycja na to by powstal dzial w ktorym kazdy uzytkownik wstawil by swoje zdjecie jedno badz kilka mysle ze max 3 wystarcza bedziemy mieli wtedy okazje lepiej sie poznac i otrzymamy ta mozliwosc zobaczenia wizerunku osoby z ktora rozmawiamy czy tez cos ustalamy z czasem oczywiscie mozliwosc aktualizowania swojego wizerunku na tle Forum Edited October 29, 2018 by `Edziu_ Link to comment
Użytkownik Vixo Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Może i fajne, ale trzeba udokumentować że to Ty, bo ja to w necie mogę być Chuck Norris 1 Link to comment
Marves Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Jest taki dział "Pokaż się", więc propozycja zbędna. Link to comment
Użytkownik Weak. Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Jak dla mnie zbędne Jest już taki dział Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Zbędne. 3x nie nie przechodzisz dalej Link to comment
cannabis 0101 Posted October 29, 2018 cannabis Share Posted October 29, 2018 Jest dział "Pokaż się" zamykam. Link to comment
cannabis 0101 Posted October 29, 2018 cannabis Share Posted October 29, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts