Użytkownik IDarkAngel3L Posted June 17, 2018 Użytkownik Share Posted June 17, 2018 [align=justify]1. Imię: Szymon 2. Wiek: 20 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Jeżeli to nie będzie problem to rozpiszę wam jak to u mnie będzie wyglądało z obecnością na takowym forum. Od poniedziałku do piątku mogę poświęcić na forum. Od godziny 14:30 do 22:30 zależy czy nie będę miał pracy, ale do tej 22:30 mogę wam zagwarantować, że będę aktywny. Natomiast w soboty i Niedziele od godziny nawet 6:00 jestem typem tego człowieka co im wcześniej wstaje temu wszystko się udaje oczywiście do godziny 15:00 bo muszę czasami odpocząć bo jeszcze mam życie prywatne i muszę w nim zrobić trochę spraw. Następnie po 2/3 godzinach odpoczynku od godziny 17:40 do 1:00. Myślę, że moja obecność będzie oceniana jako pozytywną aktywność na owym forum. Oczywiście obecność jest podana na komputerze, a na telefonie mogę wchodzić praktycznie cały czas na forum i oceniać sytuację. 4. Co chciałbyś zmienić: Ogólnie to forum jest bardzo dobre, ale wiadomo, aby przyciągnąć ludzi dodałbym lotto i osoby, które będą chcieli otrzymać np. jakąś nagrodę w postaci VIPA to by brali udizał w lotto. Wytłumaczę wam nam czym to by miało polegać, otóż będzie możliwość wytypowania 5 liczb spośród liczb od 1 do 32 oczywiście liczby będą losowane ze strony http://www.losowe.pl/liczba i osoba, która trafi np. 2 liczby otrzyma nagrodę tak jak wspomniałem wcześniej będzie to VIP na okres 3 lub 10 dni to zależy od administracji jak się porozumieją. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc w rozwoju forum. Pilnowałbym forum, zamykałbym tematy, które powinny być zamknięte bo czasami są otwarte, a sprawa już dawno została rozwiązana i czeka na zamknięcie tematu. Dużo chaosu jest na czacie i nie któreś osoby nie potrafią się zachować i trzeba im dać upomnienie i aby następnym razem taka sytuacja się nie powtórzyła, a jeśli dana osoba będzie dalej tak postępować jak postępuje to dostanie ode mnie warna tak jak na to przystało. Organizowałbym różnego rodzaju konkursy, aby przyciągać nowe osoby na forum i, aby się się rozrastała. 6. Dlaczego akurat ty: Chciałbym zostać moderatorem forum, aby wyręczyć administratorów i właścicieli forum bo wiadomo, że pewne sprawy powinien robić właśnie moderator, a większość robi administracja, a to nie o to tutaj chodzi lecz oto, aby pomóc administratorom w pewnych sprawach, które są związane z forum. 7. Staż na forum: Mój staż na forum to już praktycznie ponad tydzień czasu. Wiadomo forum odnalazłem przypadkowo i nie wiedziałem, że zostanę tutaj na zawsze, nie wiem czy na zawsze zależy czy forum będzie istnieć czy też nie, ale mój staż będzie cały czas rósł. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Moderatorem byłem już wielokrotnie i zawsze byłem oceniany jako wzorową osobę, która posiadała właśnie tą rangę. [/align] Link to comment
Użytkownik ESSA Posted June 17, 2018 Użytkownik Share Posted June 17, 2018 Kutas jestem na TAK + chęci + aktywność + wiek PS. Skoro była szybka rekrutacja na moda to podanie było pisać pod tamtym tematem 1 [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
Guest Kamilek Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 Jestem na tak +Wiek +Ogarnięty +Aktywny Link to comment
AdeK Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Podanie Przyjęte. Okres próbny 14 dni. Link to comment
Recommended Posts