OLSZOVSKY Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 (edited) Nick: VENOM Wiek: 21 lat Czas spędzony na serwerze (link do GT): http://scr.hu/0w297/3dqbt Doświadczenie z amxx[1-10]: 9/10 Komendy znam te z konsoli i te ręczne także luzik... Mikrofon[Tak/Nie]: Tak Steam/Nonsteam: NS Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: Oczywiście , nawet więcej. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Mam doświadczenie dość spore,jestem często na serwerze.Jestem komunikatywny... Jak patrze kogo bierzecie na admina ( mam tu na myśli osoby,które nie ogarniają w ogóle jak wejść w amxmodmenu ---> Frog ) to myślę sobie czemu nie spróbować ;d Edited October 29, 2018 by OLSZOVSKY Link to comment
Użytkownik Jasiek Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Ja tam jestem na TAK! +Wiek +Doswiadczenie +GT +Często go widze na Serwie +Pisze u@ Jestem za 1 Link to comment
Marves Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Y... Nie, - Ładne gt - https://www.gametracker.com/player/VENOM/145.239.236.14:27160/ - Ns - Chamskie kłamanie w podaniu co powinno skutkować odrzuceniem podania moim zdaniem Link to comment
OLSZOVSKY Posted October 29, 2018 Author Share Posted October 29, 2018 http://scr.hu/0w297/wrvba Szkoda,że Twój mozg nie odrzucił przeszczepu ... patrzysz na GT z danej mapy a nie całościowe muflonie ale proszę , teraz lepiej? 1 Link to comment
glebbie 123 Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 na nie kultura na serwerze Link to comment
Użytkownik ZABUCH Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Jestem na tak +GT +AMXX +Wiek -Nosteam +Fajna przyjazna mordka Na pewno przydasz się 1 Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Jestem neutralny -ns +hajsik +amx można sprawdzić - wypowiada się we własnym podaniu Link to comment
Użytkownik topka Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 No nie wiem sam +Wiek +Doswiadczenie (słaby jak nikt inny i pewnie amx nie ogarniaXD) +GT +Aktywny na serwie +Zna się na cheatach +micro Jestem na TAK przechodzisz dalej 1 Link to comment
Użytkownik NoobskaSiec^^ Posted November 1, 2018 Użytkownik Share Posted November 1, 2018 Na Nie rzadko kiedy teraz gram ale jak pare razy zagralem to strasznie cwaniakuje i wieciej to jest obrazania niz kultury u ciebie Kolo 1 Link to comment
OLSZOVSKY Posted November 1, 2018 Author Share Posted November 1, 2018 (edited) Co do podania można zamknąć jak i temat z propozycjami zmian na DD2 bo szczerze mam gdzieś takie olewanie spraw. ;d Rzadko grasz to może się nie wypowiadaj bo to wg mnie płacz tego co na + nie umie wyjść i dostał pare kos ode mnie. I poza tym teraz czytajac SB pokazujesz właśnie swoje cwaniactwo płytki człowieku , żałosny jesteś ;d ( popieram akurat tutaj karamcziterów) Popłaczcie się,że wypowiadam się w podaniu , essa. Edited November 1, 2018 by OLSZOVSKY 1 Link to comment
OLSZOVSKY Posted November 1, 2018 Author Share Posted November 1, 2018 No i do czitera nie mam szacunku,ale to chyba każdy admin tak ma prawda? Link to comment
Zasłużony Dusia Posted November 1, 2018 Zasłużony Share Posted November 1, 2018 Szacunek trzeba miec do kazdego... radze ci poprawic swoje zachowaniee i nie wyzywac graczy... opanuj swoje nerwy (na przyszłość w wlasnym podaniu sie nie wypowiada wtedy z automatu podanie odlatuje) Link to comment
Zasłużony Dusia Posted November 1, 2018 Zasłużony Share Posted November 1, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts