Użytkownik JajaAmadeusza Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Siemaneczko, część mnie już pewnie kojarzy z JB a cześć nie Ale chciał bym się wam przedstawić i opowiedzieć coś o sobie. Także cześć jestem Kamil Mam za miesiąc w sumie 18 lat. Pracuje jako Elektryk. Na co dzień chodzę na siłownie i uprawiam sztuki Walki ( K1 i zapasy ) Jestem bardzo aktywną osobą fizycznie. W wolnym czasie włączam pykam sobie w CS ( byłem już dość dużo razy Adm na JB a i nawet zdarzyło mi się dwa razy byciem opiekunem JB ) i pale WEED Aktualnie gram u was na JB i zobaczymy gdzie mnie dalej wiatr poniesie. Także jeszcze raz witam wszystkich Link to comment
Użytkownik ZABUCH Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Siemano Link to comment
Właściciel Trivor Posted October 29, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted October 29, 2018 hej Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Witam witam Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 Witam cię Link to comment
Użytkownik 510masari Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 Cześć byczku Link to comment
Użytkownik Weak. Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 Siemka Link to comment
Użytkownik `Edziu_ Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 Cześć Kamil wbija czasem na Only dd2 piątka Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted October 30, 2018 Użytkowniczka Share Posted October 30, 2018 Hej, zapraszam również na Only Awp India Link to comment
Właściciel Trivor Posted October 31, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted October 31, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts