Zasłużony Dusia Posted October 29, 2018 Zasłużony Share Posted October 29, 2018 Podajemy dwa tytuły piosenek ii wybieramy, która jest naszym zdaniem lepszaaa (jeśli się komuś bardziej chce wypowiedzieć możecie podać powód czemu akurat ta wam się bardziej podoba lub czemu ta druga nie itp :P) Jeśli nie znacie danej piosenki po tytule zawsze możecie sprawdzić na yt leniwceee:VV Wybrana piosenka: Wybrałem/wybrałam tą piosenkę, ponieważ: Dwie zaproponowane piosenki: ~~~~~~ Moje dwie zaproponowane piosenki GUZIOR ft. Szpaku - Ninja --Czzy-- Young Igi ft. Szpaku "Giń Za Mnie" Link to comment
Użytkownik ZABUCH Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 GUZIOR ft. Szpaku - Ninja KALI - 30 KMH CZY ADIS X ŁUKI VUITTON X FABIA SKODA Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Kali 30 KMH Sarius Wiking czy Malik Montana Dla rodziny Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted October 30, 2018 Zasłużony Share Posted October 30, 2018 Montana - Dla Rodziny HiPoToniA - terror DYM KNF - Co Za Bit! Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Użytkownik `BLA BLA BLA Posted November 28, 2018 Użytkownik Share Posted November 28, 2018 HiPoToniA - terror Paluch mali smutni ludzie / Paluch Mój kościół Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted December 20, 2018 Użytkownik Share Posted December 20, 2018 Paluch Mój kościół Mister nie ma lęku/ur widzew urodzeni romantycy powiem szczerze dwie są zajebiste i nie umiem wybrać Link to comment
Recommended Posts