Użytkownik Weak. Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 Witam Proponuje dodać konkurs na spamera miesiąca Już mówię o co chodzi Zostanie wyczyszczony czatbox i pierwsze trzy osoby które będą mieli najwięcej wpisów dostają nagrodę jakąś na forum Link to comment
Marves Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Jestem za, fajna zabawa będzie. Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 Jestem Za tą propozycją Link to comment
HanderkaPL Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Pomysł ciekawy jak najbardziej Za Link to comment
Użytkownik TrUsKaWa ;3 Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 Jestem za Link to comment
Użytkownik Weak. Posted October 30, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 30, 2018 @AdeK Co ty na to ? Link to comment
hk. Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Czy ja wiem czy to ma sens? Moim zdaniem trochę nie ma, bo zaczną się niepotrzebne spamy tak jak było przy nowej skórce forum. Z jeden strony spoko, bo w końcu chatbox ruszył, lecz z drugiej strasznie było męczące patrzenie na to gdy ktoś bezsensownie spamował, np: *emotikonami* Osobiście jestem na NIE. Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 Oczywiście że na nie, zbędne, każdy będzie spamił tak jak @Kamilek .. Lepiej po prostu ustawić że raz na 3 miech będzie reset " Czatboxa" i tyle ... Dla was to niby zabawa, a tak na prawdę to będzie bitwa o spam, lepiej zastanówcie się nad tym tak naprawdę Link to comment
AdeK Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Uważam, że jest to zbędne. Będą inne konkursy. Link to comment
AdeK Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts