Admin CS 1.6 SURF SKI makuś_ Posted October 30, 2018 Admin CS 1.6 SURF SKI Share Posted October 30, 2018 Twój nick: #mateo_makarowsky Nick osoby oskarżonej: I Seee Youuu` Powód (opis sytuacji) : Podczas zabawy w "Szkołę" dostałem niepoprawne pytanie od prowadzącego "Do czego służy kabel RJ47 ?", stwierdziłem że chodziło mu o "RJ45" starając się mówić przez mikrofon, lecz zorientowałem się że zaczyna odliczać więc napisałem na czacie odpowiedź w częściach "że kabel ten łączy się z urządzeniem komunikacyjnym", gdyż odpowiedź nie zmieściłaby się pewnie w maksymalnej ilości znaków na jedną wiadomość na czacie. Zostałem zabity, ze względu na czas który minął, mimo że wciąż odpowiadałem na pytanie (nie piszę szybko na klawiaturze). W następnym dniu (w grze), zwróciłem uwagę że dostałem niepoprawne pytanie gdyż ów kabel RJ47 nie istnieje, a jeśli już mówimy o typach okablowania to z pewnością dotyczyło to RJ45, który dalej nie jest kablem tylko WTYKIEM. Wysłałem wiadomość na czacie o treści "I Seee Youuu', daw" co było nie dokończonym pytaniem aby dawał poprawne pytania. Zostałem zapytany czy chcę bana, ja odpowiedziałem że tak poproszę w tym momencie gdyż nie było to właściwe zachowanie bo nie było ani obraźliwe, ani prowokujące a jest to moment na złożenie skargi Dowody: O całą sprawę proszę pytać osobę oskarżoną Miejsce zdarzenia : Serwer JailBreak (godzina około 20:12) mapa jail_lonely_v4 Coś od siebie : Myślę że administratorzy powinni być bardziej cierpliwi i kompetentni. Link to comment
HanderkaPL Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 To Nie jest odpowiedni dział do takiej skargi Proszę to jest odpowiedni dział:https://strefaskilla.pl/forum/113-skargi/ Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted November 1, 2018 Użytkownik Share Posted November 1, 2018 Temat przenoszę do odpowiedniego działu. @AdeK / @Kamilek Proszę o akcje reakcje Link to comment
Użytkownik Akrapovic Posted November 6, 2018 Użytkownik Share Posted November 6, 2018 (edited) NIe tu mordko. --> https://strefaskilla.pl/forum/371-skargi/ Jak pisać już skargi to na JailBreak #2 Wypowiedział bym się wcześniej ale jak widać nie tu ta skarga. Skoro to przeniesiono to się wypowiem, tylko z edytuje i napisze niżej jak to właśnie robię bo nie chcę ostrzeżenia za "spam" A więc jeśli chodzi o to sytuację to było takie pytanie, ale wydaje mi się ze powiedziałem RJ 45 skoro było inaczej to była to zwykła pomyłka. Jeśli chodzi czy to kabel czy wtyczka to wydawało mi się że jest to kabel ale cóż mogłem nie mieć racji,jestem pewny że powiedziałem kabel ale czy RJ47 a nie RJ45 to nie jestem. Było 00:00 więc nie przedłużałem i go zabiłem.Wracają do samej skargi to w sumie nie wiem o co zostałem oskarżony, jeśli chodzi o obrazę to "prucie" się o to i pisanie/mówienie I Seee Youuu` dałn czy jakoś tak to nie wydaje mi się na miejscu więc ban za obrazę moim zdaniem był słuszny,ale jak kto uważa. Mogłem dać gaga co prawda, ale wydaje mi się że jak wchodzę na serwer gracze robią co im się podoba (nie będę mówił co konkretnie) to tak trochę wiem z własnego przykładu,że gag nie pomaga. Wydaje mi się,że chyba wszystko napisałem ale jak by były jakieś nie wyjaśnienia to się wypowiem.. @~FrEsH~ i @Ravtis. wypowiedzcie się jak możecie. Edited November 6, 2018 by I Seee Youuu` 1 Link to comment
Użytkownik Logoo Posted November 6, 2018 Użytkownik Share Posted November 6, 2018 Tutaj masz, odpowiedni dział gdzie możesz tam napisać skargę: https://strefaskilla.pl/forum/113-skargi/ Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted November 7, 2018 Użytkownik Share Posted November 7, 2018 Jakbyś nie cwaniakował nie byłoby Bana. Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted November 7, 2018 Użytkownik Share Posted November 7, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts