Użytkownik maniacos Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 Siema mam problem z zakupionym SVIP wpisuje podany mi kod smsem i dostaje odpowiedz ze kod nieprawidlowy Link to comment
Użytkownik Weak. Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 Z takimi sprawami napisz na pw do właścicieli serwera lub Właściciela sieci czyli @AdeK Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 (edited) Może kod źle wpisujesz ? a jak nie to to tak jak kolega wyżej napisał Edited October 30, 2018 by TheEnd Link to comment
Guest Kamilek Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Pisz do mnie na pw Link to comment
Guest Kamilek Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts