Użytkownik GetZ Posted October 31, 2018 Użytkownik Share Posted October 31, 2018 Chciałem przedstawić propozycję dotyczącą zwiększenia zdobywanego expa za zabicie. Grałem na serwerze przez pewien czas i mogę śmiało powiedzieć, że jeżeli miałbym wbić np. 1501 lvl na awans to musiałbym troche więcej pograć. Myślę że jest to dobra propozycja godna rozpatrzenia Link to comment
Użytkownik Jo![N]t Posted October 31, 2018 Użytkownik Share Posted October 31, 2018 Exp jest dobry tylko więcej trzeba być celnym i zabijać bo gracze już mają po 1501 lvl gdyż grają długo na serwerze Link to comment
Użytkownik Spr!Nt^^ Posted November 7, 2018 Użytkownik Share Posted November 7, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts