Użytkownik PermanentnY Posted October 31, 2018 Użytkownik Share Posted October 31, 2018 (edited) Cześć. Więc napiszę jeden temat, aby nie robić niepotrzebnego spamu. Błąd czysto stylistyczny, ale jednak. W momencie gdy zginiemy i spectujemy jakiegoś gracza po odrodzeniu w lewym górnym rogu pojawia nam się jego ranga oraz postęp(?) zamiast naszego. Co do propozycji to proponuje dodac do regulaminu jakąś wzmiankę o raszowaniu. Przy 9/9 w teamach jest to bardzo uciążliwe i według mnie nie powinno mieć miejsca - do rozważenia, może ktoś uważa inaczej. Edited October 31, 2018 by PermanentnY Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted October 31, 2018 Użytkowniczka Share Posted October 31, 2018 Jak oglądasz danego gracza to wiadome, że będzie wyświetlać się jego ranga oraz postęp... natomiast, kiedy Ty żyjesz wyświetlają się Twoje osiągnięcia. A co do "raszowania" to myślę, że byłby niepotrzebny tłok, gdy drużyna mogłaby wychodzić tylko do połowy, albo jakby gracz tzw. afczył Nie wiem... według mnie to nie przejdzie, chyba, że @AdeK będzie mieć inne zdanie na ten temat. Póki co odrzucam 1 Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted October 31, 2018 Użytkowniczka Share Posted October 31, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts