Użytkownik MALANOWSKI Posted October 31, 2018 Użytkownik Share Posted October 31, 2018 Witam, sprzedam konto steam z takimi grami jak: - Counter Strike GO ( Czyste konto, bez żadnych blokad, ranga G1 ) - Left4Dead - H1Z1 - Euro Truck Simulator 2 - Outlast + DLC Link: https://steamcommunity.com/profiles/76561198449652231/ Za to konto chce 50PSC, ale moge zejść do 40PSC Link to comment
Użytkownik Weak. Posted October 31, 2018 Użytkownik Share Posted October 31, 2018 Ja mogę dać 30 zł PSC Bo: - Mały lvl na steamie - Mało gier Link to comment
Użytkownik MALANOWSKI Posted October 31, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 31, 2018 2 minuty temu, Weak. napisał: Ja mogę dać 30 zł PSC Bo: - Mały lvl na steamie - Mało gier Dam ci je za 40, bo tyle potrzebuje i są na nim gry które są warte więcej niż 40 złotych . Link to comment
Użytkownik Weak. Posted October 31, 2018 Użytkownik Share Posted October 31, 2018 1 minutę temu, MALANOWSKI napisał: Dam ci je za 40, bo tyle potrzebuje i są na nim gry które są warte więcej niż 40 złotych . Daj mi parę dni bo muszę sobie to przemyśleć Link to comment
Użytkownik MALANOWSKI Posted October 31, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 31, 2018 Przed chwilą, Weak. napisał: Daj mi parę dni bo muszę sobie to przemyśleć Jak w tym czasie nie sprzedam to jest twoje. Dodaj mnie na steamie i pisz jak coś. Link to comment
Marves Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts