Użytkownik :Awp/Majster:DUDUS :D Posted November 1, 2018 Użytkownik Share Posted November 1, 2018 Witam. Mam Propozycję Zamiany np: Inferno na mapę css_nuke. Moim Zdaniem Inferno się znudziło a 4 osoby tez tak mi pow ze dobra by była taka zamiana ale to tylko Propozycja. Dzięki za poświęcony czas ! Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted November 1, 2018 Użytkownik Share Posted November 1, 2018 Z tego co wiem przy mapie css_nuke były problemy. Ale taka zmiana przydałaby się bo naprawdę inferno się znudziło 1 Link to comment
Użytkownik KenNzzi Posted November 1, 2018 Użytkownik Share Posted November 1, 2018 rozmawiałem z noswer takie plany juz były więc raczej to bedzie ale czy nuke to nwm 1 Link to comment
Użytkownik zabijakaNs Posted November 1, 2018 Użytkownik Share Posted November 1, 2018 no git popieram Link to comment
Użytkownik Kamil :3 Posted November 2, 2018 Użytkownik Share Posted November 2, 2018 Jestem za Link to comment
Użytkownik noswer Posted November 5, 2018 Użytkownik Share Posted November 5, 2018 To prawda gracze nie raz mówią by wywalić inferno i dać nuke lub inną mapkę Pozdrawiam noswer Link to comment
Użytkownik sajmomHD Posted November 17, 2018 Użytkownik Share Posted November 17, 2018 Jestem za Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted November 17, 2018 Zasłużony Share Posted November 17, 2018 ja tam bym zmienił dusta na tego Nuke albo Traina Link to comment
Użytkownik ToTenTamten Posted November 18, 2018 Użytkownik Share Posted November 18, 2018 Wychodzę z założenia że najlepiej zmienic inferno na traina oraz dusta na nuke . Wielu graczy (ponad połowa) pisze że inferno powinno być zmienione więc administracja csgo mod wraz z graczami cvzeka na rezultaty tej zmiany Link to comment
Użytkownik Boorath Posted November 22, 2018 Użytkownik Share Posted November 22, 2018 @ToTenTamten zgadzam się z twoją propozycją bocie czas na coś nowego Link to comment
Właściciel Trivor Posted November 25, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted November 25, 2018 Zamienię inferno na nuke na próbe. DD2 odpada Link to comment
Właściciel Trivor Posted November 25, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted November 25, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts