Użytkownik hud_saytext Posted November 11, 2021 Użytkownik Share Posted November 11, 2021 1. Twój nick: hud_saytext 2. Nick oskarżonego: Cyk 3. IP/SID oskarżonego: 0 - zero 4. Data i czas zdarzenia: dzisiaj , 15min temu [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Cyk [AMXBans] Powod: 'moduł przed czasem' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:29099379' [AMXBans] Twoje IP: '94.232.36.170' 5. Powód skargi: Zdenerwowałem się bo nie użyłem modułu przed czasem a do tego Stracić dobry perk + wykupienie Bonusów ze /sklepu + podwojny skok , straciłem na daremno monety 6. Opis sytuacji: Dostałem bana za użycie modułu przed czasem, którego nie miało miejsca, też dziwna sytuacja admin sciągnał po chwili bana albo jakiś bug bo nie widze w amx -http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php Zapraszam admina na wypowiedzenie się i proszę mi podac w którym momencie zużyłem moduł przed czasem? 2 sprawa zanim dasz bana proszę sie upewnij 1 Link to comment
Użytkownik $cooBunnY Posted November 11, 2021 Użytkownik Share Posted November 11, 2021 Ciągle używałeś tego modułu od razu, poza tym piszesz skargę o bana na 5 minut? XD Ty to powinieneś perma mieć na każdej sieci z miejsca, jak nie za twoje wspomaganie to za pkt. IQ. 1 Link to comment
Użytkownik hud_saytext Posted November 11, 2021 Author Użytkownik Share Posted November 11, 2021 23 minuty temu, $cooBunnY napisał: Ciągle używałeś tego modułu od razu, poza tym piszesz skargę o bana na 5 minut? XD Ty to powinieneś perma mieć na każdej sieci z miejsca, jak nie za twoje wspomaganie to za pkt. IQ. Ale jesteś Głupi idz na swój serwer a Sorry Upadł nieszkodzi ze ban na 5minut ale to jest ban za nic::) / nie pozdrawiam cię 2 Link to comment
Użytkownik∙ Tr0L Posted November 11, 2021 Użytkownik∙ Share Posted November 11, 2021 (edited) Ban za nic? Zauważyłem iż masz perk "moduł odrzutowy " , więc postanowiłem sprawdzić czy nie używasz go przed czasem, przyznam złapałem Cię ze dwa razy na tym , więc dostałeś bana na 5min, ciesz się że nie na 30min, bo zwykle za kilka razy użycie leci 30min Skarga Moim zdaniem przesadzona Ban 5min za użycie modułu przed czasem jest chyba wystarczająca ,więc nie rozumiem po co Skarga. Pozdrawiam cieplutko https://www103.zippyshare.com/v/Bs0hRFF5/file.html 10:45- użycie perku Jak piszę w pkt 24.: po 5sekundach czyli po 1.55 24. Całkowity zakaz używania perków zadających obrażenia innym graczom (np. airstrike) tuż po rozpoczęciu rundy, dopiero po 5 sekundach gracz ma prawo użyć perka. Wyjątkiem jest również modul odrzutowy. [Kick / Ban 5 min - 30 minut] Edited November 11, 2021 by Cyk 1 Link to comment
Użytkownik hud_saytext Posted November 11, 2021 Author Użytkownik Share Posted November 11, 2021 4 minuty temu, Cyk napisał: Ban za nic? Zauważyłem iż masz perk "moduł odrzutowy " , więc postanowiłem sprawdzić czy nie używasz go przed czasem, przyznam złapałem Cię ze dwa razy na tym , więc dostałeś bana na 5min, ciesz się że nie na 30min, bo zwykle za kilka razy użycie leci 30min Skarga Moim zdaniem przesadzona Ban 5min za użycie modułu przed czasem jest chyba wystarczająca ,więc nie rozumiem po co Skarga. Pozdrawiam cieplutko Żebyś następnym razem wiedział, że na 1:55 juz go można uzywać i nie pisz bzdur ze go uzywałem przed czasem 2 Link to comment
Właściciel CS 1.6 COD MOD 201 Shoter Posted November 11, 2021 Właściciel CS 1.6 COD MOD 201 Share Posted November 11, 2021 Naprawdę za słusznego bana na 5 minut napisałeś skargę? Pisanie i wypowiadanie się w skardze zajmie Ci o wiele więcej niż 5 minut. Nie widzę żadnej winy administratora. Skargę odrzucam, zamykam. 2 Link to comment
Właściciel CS 1.6 COD MOD 201 Shoter Posted November 11, 2021 Właściciel CS 1.6 COD MOD 201 Share Posted November 11, 2021 2 Link to comment
Recommended Posts