Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[UB] Udupie tego admina od siedmiu boleści.... XD

Smiguel

Recommended Posts

• Użytkownik

Serwer: 4FUN CSGO

Nick podczas gry: Smiguel

Data zdarzenia: 30.05.2018r. godz: ok. 21:55/22:00

IP/SteamID:  188.191.221.6 (Pewnie zaraz będę zastraszany przez pseudo hackerów bonzo xDDDD)

Link HLTV (w przypadku potrzeby): http://d1.hltv.org.pl/srv53684/HLTV-1805302154-css_dust2.dem.zip

Link do AMXBANS'a: Ten serwer to nawet bansa nie ma, a przynajmniej go nie zauważyłem...

Opis sytuacji: Grałem sobie na serwerze normalnie jak pro gracz (w końcu nie gram w cs'a od wczoraj tylko od kilku lat) i dostałem bana od jakiegoś admina, który nie ogarnia (Lagger). Nawet mnie nie sprawdził czy czituje a dał mi bana za aima. Dodam jeszcze że zmienia mapy bez głosowania pytającego graczy czy chcą zmianę (nwm, może jest to dopuszczalne na tym serwerze ale na większości nie). To ma być admin czy jakiś dzieciak, który gra od wczoraj w cs'a?

A o to wycinek z konsoli:

Kicked by Console: "za aim (zbanowany permanentnie)"

Kicked :"za aim (zbanowany permanentnie)"

Nie przedłużając dajcie mi UB albo marnujcie czas na oglądaniu demka xDDDDD. Prawie bym zapomniał, poproszę jeszcze degrada dla tego pana admina (Lagger)  :@

• Użytkownik

Demko czyste dostaniesz ub od Krzycha jak przyjdzie.

ezgif.com-crop.gif.ede765cbf1c57ba8e9da2d381bd8dd9a.gif

• Użytkownik

.ub

ezgif.com-crop.gif.ede765cbf1c57ba8e9da2d381bd8dd9a.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines