Użytkownik Smiguel Posted May 30, 2018 Użytkownik Share Posted May 30, 2018 Serwer: 4FUN CSGO Nick podczas gry: Smiguel Data zdarzenia: 30.05.2018r. godz: ok. 21:55/22:00 IP/SteamID: 188.191.221.6 (Pewnie zaraz będę zastraszany przez pseudo hackerów bonzo xDDDD) Link HLTV (w przypadku potrzeby): http://d1.hltv.org.pl/srv53684/HLTV-1805302154-css_dust2.dem.zip Link do AMXBANS'a: Ten serwer to nawet bansa nie ma, a przynajmniej go nie zauważyłem... Opis sytuacji: Grałem sobie na serwerze normalnie jak pro gracz (w końcu nie gram w cs'a od wczoraj tylko od kilku lat) i dostałem bana od jakiegoś admina, który nie ogarnia (Lagger). Nawet mnie nie sprawdził czy czituje a dał mi bana za aima. Dodam jeszcze że zmienia mapy bez głosowania pytającego graczy czy chcą zmianę (nwm, może jest to dopuszczalne na tym serwerze ale na większości nie). To ma być admin czy jakiś dzieciak, który gra od wczoraj w cs'a? A o to wycinek z konsoli: Kicked by Console: "za aim (zbanowany permanentnie)" Kicked :"za aim (zbanowany permanentnie)" Nie przedłużając dajcie mi UB albo marnujcie czas na oglądaniu demka xDDDDD. Prawie bym zapomniał, poproszę jeszcze degrada dla tego pana admina (Lagger) :@ Link to comment
Użytkownik 6IX9INE Posted May 30, 2018 Użytkownik Share Posted May 30, 2018 Demko czyste dostaniesz ub od Krzycha jak przyjdzie. Link to comment
Recommended Posts