Użytkownik plap Posted June 20, 2018 Użytkownik Share Posted June 20, 2018 Tak więc krótka piłka, bo nie chce mi się robić wstępu: 1. Gangi, czyli samoistne usuwanie ulepszeń po końcu mapy. No po prostu nieźle można się zdenerwować gdy zbierasz punkciki, wydajesz na obrażenia i ich nie masz. 1.1 Nie działające ulepszenie na $$$ 1.2 Usuwanie ludzi offline by się przydało 2. Linka jest zbyt op. Pomijając brak m4a1 i ak47 dla zwykłych graczy z /guns, to ta linka jest o wiele za szybka. SVip powinien ułatwiać grę, ale nie dawać 100% szans na wygranie. 3. Deagle w sklepie - spoko by było gdyby też był dla zwykłych graczy, ale można to zrobić na zasadzie, że vip za deagle płaci 12k, a zwykły gracz 16k. No to by było na tyle. Pozdrawiam Link to comment
Użytkownik RewiZor Posted June 20, 2018 Użytkownik Share Posted June 20, 2018 Jestem na Tak [align=center]Nie umiem ustawić zdjęcia jako sygnature [/align] Link to comment
Użytkownik BukkakeInYourFace Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 Jestem na Tak Link to comment
Użytkownik Team Alko | Hluda Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 Jestem na Tak Link to comment
Użytkownik skolopendomorf Posted July 1, 2018 Użytkownik Share Posted July 1, 2018 jestem na tak Link to comment
Użytkownik Anonymuss Posted July 2, 2018 Użytkownik Share Posted July 2, 2018 Gangi będą nowe, bez umiejętności i członkowie będą ciągle widoczni w menu a nie tylko wtedy, gdy są na serwerze. Prędkość linki została znacząco zmniejszona. Do sklepu dodam w najbliższym czasie deagla za 16k (dla wszystkich) i deagla za 11k (dla vipów/svipów) Link to comment
Recommended Posts