Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty]Walczymy :)

AdeK

Recommended Posts

Witam, ostatnio źle się dzieje na forum. Chciałem was przeprosić za wszystkie spiny na czatbox puściły mi nerwy, iż parę osób wkradło się do forum przez zabezpieczeniem i przywłaszczyli sobie styl (obecny). Mam nadzieję że mi wybaczycie za moje złe zachowanie ostatnio na forum. Mam nadzieje, że wspólnie to odbudujemy i nie będziemy zwracać uwagi na niektóre osoby które będą się rejestrować na forum i je zniszczyć zniechęcać. Czasem się nie da być spokojnym wyobrazcie sobie że ktoś kradnie wam prace którą wykonywaliście sporo czasu. Proszę was  wiec też byście nie pisali na CzatBox nic złego, starali to sobie wyjaśniać na PW. Mamy stworzyć coś pięknego i zróbmy to razem! <3 

Pozdrawiam :)

• Użytkownik

"wyobrazcie sobie że ktoś kradnie wam prace którą wykonywaliście sporo czasu"

Skąd ja to znam, ale spokojnie wszystko rozumiemy.

• Użytkownik
xD Jokerson znam to na starjej naszej sieci to pamietam trzeba uzwaznie patrzec kto wbija naforum
  • Użytkownik

Joker rozumiem Cię w 100% i to prawda zróbmy to razem <3

[align=center]GŁUPI DZBAN[/align]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines