AdeK Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 Witam, ostatnio źle się dzieje na forum. Chciałem was przeprosić za wszystkie spiny na czatbox puściły mi nerwy, iż parę osób wkradło się do forum przez zabezpieczeniem i przywłaszczyli sobie styl (obecny). Mam nadzieję że mi wybaczycie za moje złe zachowanie ostatnio na forum. Mam nadzieje, że wspólnie to odbudujemy i nie będziemy zwracać uwagi na niektóre osoby które będą się rejestrować na forum i je zniszczyć zniechęcać. Czasem się nie da być spokojnym wyobrazcie sobie że ktoś kradnie wam prace którą wykonywaliście sporo czasu. Proszę was wiec też byście nie pisali na CzatBox nic złego, starali to sobie wyjaśniać na PW. Mamy stworzyć coś pięknego i zróbmy to razem! <3 Pozdrawiam Link to comment
Użytkownik Anonymuss Posted June 20, 2018 Użytkownik Share Posted June 20, 2018 "wyobrazcie sobie że ktoś kradnie wam prace którą wykonywaliście sporo czasu" Skąd ja to znam, ale spokojnie wszystko rozumiemy. Link to comment
Użytkownik krzycho112 Posted June 20, 2018 Użytkownik Share Posted June 20, 2018 Jokerson znam to na starjej naszej sieci to pamietam trzeba uzwaznie patrzec kto wbija naforum Link to comment
Użytkownik XD1337 Posted June 20, 2018 Użytkownik Share Posted June 20, 2018 Z tego co wiem to VeQ też wykonywał ten styl Link to comment
Użytkownik ESSA Posted June 20, 2018 Użytkownik Share Posted June 20, 2018 Joker rozumiem Cię w 100% i to prawda zróbmy to razem <3 [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
Recommended Posts