Użytkownik Reddy! Posted June 21, 2018 Użytkownik Share Posted June 21, 2018 1. Imię:Eryk 2. Wiek:14 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum:do 1h albo 2h 4. Co chciałbyś zmienić:Tego akurat nie mogę napisać bo nie wiem 5. W czym chciałbyś pomóc:Chciałbym tylko powiedzieć że nie ma aktywnego moda na forum a ja jestem aktywną osobą na forum i dlatego piszę podanie 6. Dlaczego akurat ty:Dlaczego że jestem osobą którą większość, albo nawet każdy na forum kojarzy. Jestem tutaj już trochę..Znam forum, tak samo jak regulaminy, administracje, serwery.. 7. Staż na forum:od 31 maja 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem:TAK 9. Miejsce na 10 reklam sieci:- [align=center] <3 Robienie Grafik <3 [/align] Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted June 21, 2018 Zasłużony Share Posted June 21, 2018 Ja jestem na Nie: Jesteś bardzo młodą osobą, a wymagany wiek na moderatora to min. 18lat Nie umiesz chyba pisać z sensem i odpowiadać normalnie na pytania. To że nie ma aktywnego moderatora to jedno a to w czym chciałbyś pomóc w sieci jako moderator to drugie. "W czym chciałbyś pomóc:Chciałbym tylko powiedzieć że nie ma aktywnego moda na forum a ja jestem aktywną osobą na forum i dlatego piszę podanie" Brak reklam. Poświęcenie 1-2h dziennie na pilnowanie porządku na forum to moim zdaniem zbyt mało. Ogólnie sądzę że tak młode osoby nie powinny być na takim odpowiedzialnym stanowisku. Jesteś Adminem serwera DD2/Ts3 i grafikiem starczy chyba Ci. 1 Link to comment
Użytkownik SqN.! Posted June 21, 2018 Użytkownik Share Posted June 21, 2018 Na Nie; -Wiek, trochę za mało na taką posadę. -Ilość czasu jaki możesz poświęcić, na moderatora to trochę za mało. -Brak reklam. -Sam nie jesteś pewny co chciałbyś zmienić na forum a starasz się o tą rangę. Nawet jeśli nie ma żadnego moderatora to nie oznacza że przyjmą pierwszą lepszą osobę, moim zdaniem powinieneś poświęcać trochę więcej czasu na forum, ponieważ jednak te 1-2h dziennie to mało, niektórzy użytkownicy bez rangi poświęcają więcej czasu niż ty. Na moderatora powinieneś jeszcze trochę podrosnąć i dojrzeć. 1 Link to comment
Użytkownik ESSA Posted June 21, 2018 Użytkownik Share Posted June 21, 2018 Jestem na NIE - wiek - staż - reklamy 1 [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
Użytkownik Ten Znany z ESL Posted June 21, 2018 Użytkownik Share Posted June 21, 2018 Jestem na NIE -wiek -staż -reklamy Link to comment
Użytkownik hajki Posted June 21, 2018 Użytkownik Share Posted June 21, 2018 Jestem na NIE Wiek, za mały. mało. Brak reklam. Link to comment
Recommended Posts