Użytkownik KejzusEK_ Posted November 27, 2018 Użytkownik Share Posted November 27, 2018 (edited) Było to tak że gram na jailbreak normalnie ct czyli Tata cs,a prowadzi nagle zmienia mi sie cały cs na cs gracza Skilluj wszystko sie zmienilo cyzli spray w cs nick celownik itd. I na serverze pojawia sie nick (1) Skilluj czy jak on ma tam nick i SUbaru powiedzial ze jak sie przyznam ktory to Upalony nie dostane bana ale Subaru mnie oklamal przyznalem sie i dostalem bana i tyle co mam do napisania (Sorki za orto) Czekam na odpowiedz Edited November 27, 2018 by Upalony Janush ^_^ Link to comment
Użytkownik Jasiek Posted November 28, 2018 Użytkownik Share Posted November 28, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts