Użytkowniczka nienormalna. Posted November 27, 2018 Użytkowniczka Share Posted November 27, 2018 Twój nick: Nienormalna Nick osoby oskarżonej: @Mrocznezniwa Powód (opis sytuacji) : Admin nie reaguje na kulturę na serwerze, nie zwraca uwagi na to co się pisze na u@, sam również nie jest kulturalny Dowody: https://www40.zippyshare.com/v/Bj4yxfbD/file.html Miejsce zdarzenia : Serwer JailBreak Coś od siebie : Coś mi się Cs zlagował w połowie demka, ale dowody są Chyba czas najwyższy wziąć się za administracje tego serwera Pozdrawiam! 1 Link to comment
Użytkownik HDR. Posted November 28, 2018 Użytkownik Share Posted November 28, 2018 Sory, ale się wypowiem. Jakbyś grała na takim JB co zgłoszenie jest prawie, że za przeproszeniem gówno warte to po co coś robić? Z kulturą każdy ma pewne granice jak mu spamicie lub jej to ja sam bym nie wytrzymał i w końcu napisał bym cos wulgarnego, ale się zastanów czy to jest powód do pisania demka? Pewnie zakończy się to tylko ostrzeżeniem. Pozdrawiam HDR. Link to comment
Użytkowniczka nienormalna. Posted November 28, 2018 Author Użytkowniczka Share Posted November 28, 2018 @HDR. Najpierw obejrzyj demko, później wtykaj nos w nie swoje sprawy Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted November 28, 2018 Użytkownik Share Posted November 28, 2018 Skargę przenoszę do odpowiedniego działu. Owy tyczy się skarg na forum, nie odnośnie serwera. Btw. z tego co mi wiadomo jest to strażnik serwera a nie admin Link to comment
Użytkownik Mrocznezniwa Posted November 28, 2018 Użytkownik Share Posted November 28, 2018 Przyznaję się do kultury ponieważ nie jestem sam winny ale jest powut by mnie karać za kulturę sam nie wytrzymuje bo za każdym razem ta nienormalna jak jest to tylko do mnie ma pretesje i nie wytrzymuje po prostu. Przepraszam za słowa ale po prostu nie wytrzymuje. Link to comment
Użytkowniczka nienormalna. Posted November 28, 2018 Author Użytkowniczka Share Posted November 28, 2018 Kolego ale ty przy każdym nie wytrzymujesz, nie tylko gdy ja jestem Dlaczego nie reagujesz na brak kultury na serwie? Pokaż demko gdzie niby mam "pretensje" Czy pisanie na u@ o łamaniu regulaminu to pretensje? Teraz zganiasz na kogoś bo boisz się konsekwencji? Takie dzieciaczki nie nadają się do administracji Piona! Ps: Naucz się poprawnej polszczyzny Link to comment
Użytkowniczka nienormalna. Posted November 28, 2018 Author Użytkowniczka Share Posted November 28, 2018 Przed chwilą, Viki<3 napisał: @Mrocznezniwa Kolego ale ty przy każdym nie wytrzymujesz, nie tylko gdy ja jestem Dlaczego nie reagujesz na brak kultury na serwie? Pokaż demko gdzie niby mam "pretensje" Czy pisanie na u@ o łamaniu regulaminu to pretensje? Teraz zganiasz na kogoś bo boisz się konsekwencji? Takie dzieciaczki nie nadają się do administracji Piona! Ps: Naucz się poprawnej polszczyzny Link to comment
AdeK Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 @Mrocznezniwa Jesteś winny, zachowałeś się nie odpowiednio. Dlatego zostajesz ukarany jednym z trzech ostrzeżeń (1/3). Mam nadzieję, że sytuacja się więcej nie powtórzy. 1 Link to comment
AdeK Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts