Zasłużony Brancu Posted November 28, 2018 Zasłużony Share Posted November 28, 2018 Witam! Mam parę błędów do rozpatrzenia i naprawienia. Pierwszy, już pewnie znany, to granaty błyskowo-hukowe. Postacie przeciwnika znikają gdy oślepi cię ktoś z drużyny. Drugi błąd. Nie wiadomo dlaczego, ale na czacie jest masakryczny spam rs'ami (Chodzi o komendę /roundsound). Co kilka sekund wyskakuje po 5-6 takich wiadomości, przez co niemożliwe jest czytanie czatu. Trzeci błąd. Brak modeli postaci dla Super-Vip. Czwarty błąd. Niektórzy na serwerze (normalne konta) mają podwójny skok. Piąty błąd. Co jakiś czas mapa automatycznie zmienia się na de_dust2 (oryginalną) Szósty błąd. HUD (kd, dany skin itd.). Jeśli ustawimy go na prawą stronę (pod radar) to zlewa się to z wiadomością o sklepie SMS. (proponuję zmienić stronę wiadomości ze sklepem) Teraz propozycja, przy wystawianiu skinów na rynek łatwo jest popełnić błąd. Szczególnie, że kiedy chcemy ustawić cenę 20€ musimy wpisać wartość 2000. Proponuję dodać swego rodzaju zabezpieczenie, aby wyświetlało nam się pytanie "Cena przedmiotu wynosi <10€, czy na pewno?" np jeśli ustawimy cenę poniżej 10€. Dziękuję za poświęcony czas na przeczytanie, mam nadzieję, że coś z tym zrobicie Pozdrawiam. Link to comment
Właściciel Trivor Posted November 29, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted November 29, 2018 (edited) 1. Na razie wgl to wyłączyłem. @AdeK 2. Zrobione, rzadziej będzie się to wyświetlać 3. Zrobione (może nie działać na dotychczasowych usługach tylko na tych nowych, sprawdzcie) 4. Emm? Raczej nie możliwe, może losowanie vipa lub vip po godzinach 5. Zrobione 6. Zrobione 7. Propozycja do jutra będzie zrobiona Edited November 29, 2018 by Trivor Link to comment
Właściciel Trivor Posted November 29, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted November 29, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts