Użytkownik ToTenTamten Posted November 28, 2018 Użytkownik Share Posted November 28, 2018 Wychodzew z inicjatywą wprowadzenia aktualizacji świątecznej na csgo modzie : ZMIANY: Zmieniony wygląd postaci ( mikołaje , tt czerwoni , ct niebiescy ) wygląd skinów ( wprowadzenie jakiś nowości typu ( choinka zamiast kosy ) Zmieniony wygląd map ( ozdoby świąteczne na mapach typu choinki itd oraz śnieg na mapach ) Link to comment
Użytkownik HDR. Posted November 28, 2018 Użytkownik Share Posted November 28, 2018 Jestem za. Na serwerach typu dd2, cs go mod to się raczej bardzo dużo zmieni i przybędzie więcej graczy. Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted November 28, 2018 Zasłużony Share Posted November 28, 2018 Moim zdaniem będzie to zbyt koloryzowane, moim zdaniem najlepiej by było dodać modele graczom SVIP do TT jak i CT, mikołaja, bądź inny podobny skin świąteczny, zamiast podłożonej paki choinkę, a zamiast granatów śnieżki, oczywiście fajnie by było dodać na mapie prużący śnieg. Totalny klimat świąteczny Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Użytkownik Reqsuu Posted November 28, 2018 Użytkownik Share Posted November 28, 2018 Popieram pomysł. Od razu się będzie lepiej grać przy świątecznym klimacie. Link to comment
Użytkownik KenNzzi Posted November 28, 2018 Użytkownik Share Posted November 28, 2018 Jestem za doda Fajny motyw do gry oraz klimat Link to comment
AdeK Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Myślę, że z @Trivor coś wgramy świątecznego Link to comment
AdeK Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts