Użytkownik olci4k Posted November 28, 2018 Użytkownik Share Posted November 28, 2018 Hej, jak mam sie zalogowac na serwer bo kupilem range i jak wchodze na serwer to mi pisze "Nieprawidlowe haslo" to gdzie mam wpisac te haslo? w konsoli czy gdzie? prosze o szybkie info. Z gory dzieki Link to comment
Marves Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Musisz wpisać w konsoli setinfo _pw "hasło" Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted November 28, 2018 Użytkownik Share Posted November 28, 2018 setinfo _pw "hasło" w konsolę zresztą ten problem był już rozwiązany wystarczyło poszukać Link to comment
Użytkownik Spr!Nt^^ Posted December 14, 2018 Użytkownik Share Posted December 14, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts