Użytkownik hejhej Posted November 28, 2018 Użytkownik Share Posted November 28, 2018 (edited) Nick:Mariano Italiano Wiek: 20 Dlaczego Ty: Brak adminów, a gracze często: - mają aimbota - wyzywają - uciekają z tt/ct i przedlużają Byłem adminem (fakt 3-4 lata temu), znam się na rzeczy. Minus już na wstępie, że konto założone specjalnie dla podania, jednak wydaje mi się, że nie warto czekać, bo czasami na serwerze panuje chaos Znajomość amxmodmenu (0/10):7/10, większość komend znam z głowy (tzn amx_ban amx_kick amx_mute amx_psay itd.), a amxmodmenu to wyklikanie, więc chyba nic się nie zmieniło pod tym względem Posiadasz steam? Tak / Nie: Tak Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Mariano Italiano/91.224.117.109:27015/ Zarówno mi jak i innym graczom nie zlicza minut (a wiem, że kiedyś zliczało). Na serwerze gram od 3 tygodni, średnio wyjdzie 2h/ dziennie (bo wiadomo raz mam tak, że gram po 5h a czasem nic). To, że często gram świadczy też, że jestem w 3/4 w ranku poziomów graczy Posiadasz mikrofon? (Tak/Nie):Tak Składka (11 zł przelew/PSC/PAYPAL/SMS): Chyba najwięcej dostaniecie na utrzymanie i czy reklamę z przelewu, bo forma składki jest obojętna. Tylko dopiero za 3 tygodnie będę w stanie zapłacić, a wtedy już opłacę składkę za 2 miesiące. Edited November 28, 2018 by hejhej błędy Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted November 28, 2018 Zasłużony Share Posted November 28, 2018 Jestem na nie: -konto pod podanie -GT, porażka +podanie +chęci +wiek Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Użytkownik hejhej Posted November 28, 2018 Author Użytkownik Share Posted November 28, 2018 1 godzinę temu, ArcyBM napisał: Jestem na nie: -konto pod podanie -GT, porażka +podanie +chęci +wiek Nie wiem czy można się wypowiadać, ale napisałem, że GT nie działa, pokazuje jedynie Currents stats czyli moment kiedy gram, a nie ALL TIME STATS , więc nie należy oceniać GT Link to comment
Użytkownik hejhej Posted November 28, 2018 Author Użytkownik Share Posted November 28, 2018 dostanę warna pewnie, ale nie mogę edytować odpisać? Nie wiem czy to było pytanie retoryczne, 3 minuty temu, hejhej napisał: Nie wiesz, czy się można wypowiadać, czyli nie zapoznałeś się z regulaminem, więc jakim cudem składasz podanie? Złożyłem podanie, zapoznałem się z wymaganiami m.in 4. Znajomość regulaminu serwera, nic nie jest napisane o znajomości regulaminu forum, choć faktycznie każdy użytkownik przed założeniem konta powinien się zapoznać Nie rozumiem, dlaczego tak negatywnie odpowiedziałeś, jak zwróciłem tylko mała uwagę, że GT nie działa. Link to comment
Marves Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Nie, - Gt - Konto pod podanie + Wiek Link to comment
Użytkownik hejhej Posted November 28, 2018 Author Użytkownik Share Posted November 28, 2018 Dobra zamknijcie ten temat, bo już nie chce mieć admina na tej serwerowni. Napisałeś, że GT nie działa tylko pokazuje moment moment gry czyli teraz gram 30 min jak wyjdę to mi to przepadnie i będzie, że grałem 0 minut. Skoro moderatorzy, którzy powinni znać na tych sprawach, albo przeczytać podanie i o tym napisałem, ale wciąż oceniają GT to wolę sobie podarować. Dzięki za zaoszczędzony czas Sajonara czy jak to leci Link to comment
Użytkownik hejhej Posted November 29, 2018 Author Użytkownik Share Posted November 29, 2018 (edited) @ArcyBM Rozumiem, ale GT nie działa i to nie z mojej winy, to czemu dajecie mi za to minusa i pewnie opieracie swoja decyzję? Teraz nie gram, link do GT nie pokazuje mojej strony. Nie jestem w stanie naprawić GT. Napisałem ile gram, i oparłem swój czas spędzony na serwerze, na wbitym lvl, bo jak inaczej mam udowodnić? Edited November 29, 2018 by hejhej Link to comment
Użytkownik PinGuiN'ekღ^^ Posted November 30, 2018 Użytkownik Share Posted November 30, 2018 Jestem na nie! -Pograj trochę daj się poznać. -Wypowiadasz się w swoim podaniu -Więcej mi się nie chce wypisywać powodów, ale z automatu powinno to podanie być odrzucone Link to comment
Użytkownik Spr!Nt^^ Posted December 14, 2018 Użytkownik Share Posted December 14, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Link to comment
Recommended Posts