Właściciel Trivor Posted November 29, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted November 29, 2018 Siema, dodałem na dd2 #2 modele mikolajow dla adminow, zamiana paki w balwana/choinke/prezent Nie chcialem za bardzo przesadzac z jakims sniegiem/ modelami granatow sniezek, bo to w koncu Klasyczny i nie wiedzialem czy sie nie zbuntujecie, że za duzo "bajerów". Co o tym myślicie? 2 Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted November 29, 2018 Zasłużony Share Posted November 29, 2018 No moim zdaniem fajnie byłoby dodać jeszcze granaty jako śnieżki, a tak to jest bardzo wyśmienicie Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Zasłużony Dusia Posted November 29, 2018 Zasłużony Share Posted November 29, 2018 daawaj śnieżkii 1 Link to comment
Użytkownik cosmo6 Posted November 29, 2018 Użytkownik Share Posted November 29, 2018 A ja mam propozycję aby zamiast zwykłego dusta był śnieżny dust2. Wprowadzi to w fajny klimat świąt wraz z granatami śnieżynkami 2 Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted January 2, 2019 Zasłużony Share Posted January 2, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Recommended Posts