Użytkownik noswer Posted November 29, 2018 Użytkownik Share Posted November 29, 2018 (edited) Brak wymagań. Masz trochę oleju w głowie albo jesteś aktywny? Napisz Wzór: Nick na serwerze: Wiek: Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Możliwość płacenia składek: Dlaczego ty: Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Link do GT: Kontakt: Podania są rozpatrywane indywidualnie. Składacie je w tym temacie! Edited December 16, 2018 by Brancu Link to comment
Użytkownik Zwiny Byk :D Posted November 30, 2018 Użytkownik Share Posted November 30, 2018 Wzór: Nick na serwerze: Zwinny Byk :D Wiek:23 lat Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : tak Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 10 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak Możliwość płacenia składek: wydaję mi sie że tak Dlaczego ty: bo, dużo sh, gra wh i psuje graczom innym gre, często na czacie sie ludzie wyzywaja i bym jakoś ogarnał : ) Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Siemka nazywam się Aleksander mam 23 lata lubię chodzić na siłkę i czasami popykać w cs'a w wolnym czasie . Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.48:27075/top_players/?query=Zwinny+Byk+%3AD jeżeli, chodzi o gt proszę się nie martwić wszystko ogarne wiem że jest zbyt małe ;> Kontakt: GG, FB,FORUM,SNAP,INSTAGRAM :D 3 Link to comment
Użytkownik Czakry nestle Posted December 16, 2018 Użytkownik Share Posted December 16, 2018 Nick na serwerze: Czvrnewinko Wiek: 18 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Oczywiście Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : Myślę, że 8 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Jasne Możliwość płacenia składek: Żaden problem Dlaczego ty: Nie ukrywajmy tego, na serwerze nie dzieje się dobrze. Gram dość sporo na CS:GO MOD i jest bardzo dużo sytuacji, w których wymagana jest ingerencja administratora, którego w danym momencie nie ma na serwerze. Odpały, dzieci, nie wykonywanie celów mapy - to już normalność. Wydaje mi się, że nowi gracze jeśli zobaczą, że serwer jest ogarnięty, oraz ludzie na nim spędzający czas - chętniej zostaną. Na serwerze jestem dość rozpoznawalny (na forum w ogóle nie), myślę, że ze stałych bywalców każdy mnie kojarzy. Coś o sobie ( Min. trzy zdania): No więc tak, jestem Grzesiek, mam 18 lat. Gram u was na serwerze już kawałek czasu, mam dość sporo wolnych chwil, które poświęcam na granie na serwerze. Interesuje się muzyką, social mediami i promowaniem. Jestem osobą, bardzo zasadową - jeśli jest coś napisane w regulaminie to tego się trzymam. Nie posiadam problemu z myleniem pojęć "sporadyczne", a "nagminne" (kieruje to w stronę pewnego admina). Jestem bardzo towarzyski, więc raczej osoby ze mną w drużynie się nie nudzą, nawet jeśli przegrywamy. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Czvrnewinko/91.224.117.48:27075/ Kontakt: FB/SNAP/INSTAGRAM/FORUM/MAIL/DISCORD Link to comment
Zasłużony Brancu Posted December 16, 2018 Zasłużony Share Posted December 16, 2018 (edited) Zamykam szybką rekrutację.@Zwiny Byk :D odrzucam.@Czakry nestle przyjmuję. Edited December 16, 2018 by Brancu Link to comment
Zasłużony Brancu Posted December 16, 2018 Zasłużony Share Posted December 16, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts