Użytkownik '_Juliaa_' Posted November 30, 2018 Użytkownik Share Posted November 30, 2018 Chciałabym zgłosić podanie na admina, na serwerze "Klasyczny DD2" Nick: '_Juliaa_' Wiek: 24 (wiem że to dużo) Mikrofon mam , ale używam tylko wtedy kiedy to potrzebne Znam się AMX tak 9/10 myślę, że to wystarczy NONSTEAM ! PZDR Link to comment
Użytkownik ASH1996 Posted November 30, 2018 Użytkownik Share Posted November 30, 2018 jestem na tak sprawdzic mozna co z niej za Ziółko :) hehe :) Na Tak :) Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted November 30, 2018 Użytkownik Share Posted November 30, 2018 Na nie: -co to za podanie w ogóle bez wzoru - amx 9? Obudź się i napisz od nowa podanie z taka znajomością możesz tworzyć pluginy - ns Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted November 30, 2018 Zasłużony Share Posted November 30, 2018 Jestem na NIE: -konto pod podanie -staż -wzór -podanie Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Użytkownik Jasiek Posted November 30, 2018 Użytkownik Share Posted November 30, 2018 (edited) Jestem na NIE! Po pierwsze nie ten dział jeśli chcesz Admina. Po Drugie nie ma Wzoru Po trzecie Cie wgl nie znam Po czwarte Szkoda ze nie masz Steam +Wiek +/- Doświadczenie do Sprawdzenia ;) Edited November 30, 2018 by Jasiek Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted November 30, 2018 Użytkownik Share Posted November 30, 2018 Eh przykro mi pisać takie wypowiedzi no ale cóż :/ Na wielkie nie :/ +wiek ( o ile to prawda) - Wzór prawidłowego podania. - Brak GT, cudotwórczymi nie jesteśmy aby to sprawdzić ;) ( choć wiem jak byśmy to chicieli to byśmy to mogli ;) Lecz to ty iszesz podanie, nie my ;) ) - Samo podanie jakoś nie przekonuje... - Brak wzmianki o chociażby składce adminowskiej .. :/ Lecz mimo wszystko życzę powodzonka ;) Link to comment
Użytkownik Moolson Posted December 1, 2018 Użytkownik Share Posted December 1, 2018 Na nie sory Julia ;C -Wzór -Składka +wiek +/- Amx (nie wiem czy prawda) Link to comment
Zasłużony Dusia Posted December 1, 2018 Zasłużony Share Posted December 1, 2018 Gdzie jest wzor podania? gt? amxx? o.o Link to comment
Zasłużony Dusia Posted December 1, 2018 Zasłużony Share Posted December 1, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts