Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

??

Guest Kamilek

Recommended Posts

Guest Kamilek

Chcialem sie zapytac czy chcecie zebym z forum  strefaskilla  zrezygnowal? bo widac ze ma mnie kazdy dosyc za moje zachowanie wiem przesadzilem   pocislem temu BUM i bardzo przepraszam  ze tak powiedzialem  ale ponioslo mnie i mam dosyc wszystkiego  :( 

• Użytkownik

Zacznijmy od tego że najpierw to wytrzeźwiej, później napisz ładny temat z przeprosinami, tylko takimi z serca nie dlatego żeby się odczepili. Po drugie to musisz kolosalnie zmienić się w stosunku do kolegów i wszystkich użytkowników, jeżeli zrobiłbyś to, to myślę że i diabeł by Ci wybaczył. Tylko pamiętaj że wszystko musi być szczere ;)

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

nie wiem nie bylo mnie przy tym ale masz zostac 

• Użytkownik

Nie odwalaniaj maniany mówiłem CI już :D 

• Użytkownik

Zamiast robić drake na całe forum moglibyście chociażby porozmawiać na pw i sprawę wyjaśnić 

image.png.83774e16de1f1b8120ec83352e99951f.png

• Zasłużony

Po pierwsze wytrzeźwiej, po drugie masz 25 lat a czasami wyzywasz gorzej nic 15 letni gimnazjalista później ktoś Cię wyzwie bo ty go wyzywasz to mówisz "Zobaczymy rano" xd 

bez sensu mniej pij Kamilek i trochę kultury i bd git 

• Lubię to! 1

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik

Na wstępie napisze że spoko... przeprosiny przyjęte. 
Teraz tak, Kamilek nie dziw się że:

8 godzin temu, Kamilek napisał:

widac ze ma mnie kazdy dosyc za moje zachowanie

tak jest, bo jest tak naprawdę. Nwm, ogólnie z ciebie morda jest dobra, lecz czasami i każdy ma ciebie dość. 
Może i jest to spowodowane tak jak wyżej napisali że po prostu się nawalasz przed kompem a później ci się luzuje jakaś tam śrubka w głowie. 

Następną wadą jest to jak się "bronisz" swoją " bronią xd " czyli, jeżeli coś nie idzie po twojej myśli to od razu straszysz banem na forum xd .... Chłopie mamy po dziescia lat, nie lepiej wyjaśnić wszystko na pw? tylko przy ludziach robic afere bóg wie o co ? xd Później są pogłoski na innych forach jakie są ... 
Tak samo jak traktujesz laski, to już kolejna sytuacja gdzie laska ci dała " Kosza" bądź po prostu najprościej mówiąc cie zlała a ty już zaczynasz swoje melepetie i jej ciszniesz xD nie lepiej wbić i normalnie pogadać ? Laska nawet nie wie nic o istnieniu sieci tym bardziej o cs 1.6 a ty ją banem na forum straszysz, że rozjebiesz router xD gz  Ile było takich sytuacji z kobitami które tu są na sieci chociażby tj. : @LandrynCia i @Wredzia dobrze wiemy że i tak ich jest wiecej ;) 

No a wczoraj, to przegiąłeś nie ukrywając.. siedzimy sobie na moim kanale na ts a ty każdego bezpodstawnie kickujesz ... Nie tak miało być panie Administratorze ;) Twoim zadaniem jest rozmawianie z ludzmi i ich wysłuchanie a nie wypierdzielanie.. Myślę że z tym się zgodzi parę osób co była również ze mną na ts ;) ( @amazing / @Bad Boy / @VeBe i wielu innych ) 

Słowo się rzekło i przeprosiny przyjęte ale mimo wszytko prosiłbym przemyśl swoje zachowanie co do traktowania ludzi .. 
Przez takie coś właśnie później się robią spiny i osobne grupki ludzi które się nawzajem wykłócają najprościej mówiąc. 

• Lubię to! 4
  • Super 2

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

Guest Kamilek

Nie odchodze bo za duzo czasu spędziłem tutaj na sieci wiec musze poprawic swoje zachowanie za duzo wypije i tak pozniej mam

• Użytkowniczka

Powiem tak przeginałeś totalnie wyzywając mnie od tapeciar, fejków i tym podobnych, napisałeś przeprosiny bo AdeK Ci kazał, później drugi raz taka sytuacja miała miejsce... i znowu to samo... Wiesz ja jestem w stanie wszystko zrozumieć ale brakiem szacunku do drugiej osoby to gardzę! 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Zasłużony

Co Ty pijak nie świruj

• Ha ha 1

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Guest locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines