Użytkownik Chrobras Posted December 1, 2018 Użytkownik Share Posted December 1, 2018 Nie wypadają granaty jak osoba zginie. Więc można było by to naprawić ? Link to comment
Użytkownik R.A.M.Z.E.S Posted December 1, 2018 Użytkownik Share Posted December 1, 2018 jestem za Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted December 13, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 13, 2018 F5 Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted January 17, 2019 Author Użytkownik Share Posted January 17, 2019 Po wypowiedzi @Vixo w jednym z tematów widzę, że powodem tak długiego rozpatrywania propozycji jest brak pluginu. Więc krótki poradnik: 1. logujemy się na pukawke 2. wybieramy zakładkę "twoje serwery" 3. znajdujemy w nich DD2 i wybieram 4. po prawe stronie wyświetlają nam się opcje serwera 5. wybieramy opcje "Pluginy" 6. Szukamy pluginu o nazwie "[AMXX] Real nade drops" 7. Klikamy zainstaluj 8. Restart serwera lub czekamy i cieszymy się, że plugin działa. W przypadku gdy pluginy nie działają proszę o odpowiedz., oraz gdy nie możecie ich znaleźć proszę o informacje np: "Pluginy proponowane przez pukawkę nie działają. Również nie działają pluginy ze strony amxx.pl ". Dziękuje za uwagę 1 Link to comment
Użytkownik Vixo Posted January 17, 2019 Użytkownik Share Posted January 17, 2019 Dzięki mordeczko, bardzo dobrze wiem jak to się robi, ale miło że dbasz o moją wiedzą, albo po prostu chciałeś się popisać, temat po prostu poszedł w zapomnienie, gdyż jest dużo kilka bardziej istotnych spraw, które są w pierwszej kolejności. Teraz będę o nim pamiętał i raczej nie zapomnę Link to comment
Użytkownik Vixo Posted January 17, 2019 Użytkownik Share Posted January 17, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts