Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Rozwiązane] bany

Chrobras

Recommended Posts

• Użytkownik

pozdrawiam  :)  pieknie serwer zrobiony :) ip ban po chuju, config jeszcze lepszy a neo miód malina ❤️❤️❤️❤️ 
IdJ7HBG.png

Bawi cię to? Atakowane było wiele serwerów, jak jesteś taki mądry, to zapodaj plugin który rozwiąże problem  :) 

• Użytkownik

nie wiem do końca czy to ja ale wpisując komendę amx_adban nick 0 powód wyskoczyło ban31 i już nie wszedł

• Użytkownik
6 godzin temu, Tytan napisał:

nie wiem do końca czy to ja ale wpisując komendę amx_adban nick 0 powód wyskoczyło ban31 i już nie wszedł

Typek wchodzil dalej. 

7 godzin temu, AdeK napisał:

Bawi cię to? Atakowane było wiele serwerów, jak jesteś taki mądry, to zapodaj plugin który rozwiąże problem  :) 

Adek powiem Ci, że ziomek miał stałe IP. W histori tych banow zobacz sobie ze zmienił je jakoś 4 razy. A co do pluginu to przypominam ze chciałem kiedyś zostać opiekunem i gdyby był to wym wypróbował jeden sprzed jakoś 4 lat. A tak no to cóż. Tak to Po co mam dawać, przecież jestescie w wystarczająca liczbę osób:) ja się dobrze bawiłem bo tacy ludzie wchodzą raz na jakiś czas i powidziwialem tego typa za zawzięcie i chęć rozwalenia serwera :) 

Edit:
Do zamkniecia :) coś zostało wgrane :)

Edited by Chrobras
  • 1 month later...
  • Użytkownik

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Temat Rozwiązany.

PYsoujC.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines