Użytkownik Chrobras Posted December 1, 2018 Użytkownik Share Posted December 1, 2018 pozdrawiam pieknie serwer zrobiony ip ban po chuju, config jeszcze lepszy a neo miód malina ❤️❤️❤️❤️ Link to comment
Użytkownik Frontole Brzwiak Posted December 1, 2018 Użytkownik Share Posted December 1, 2018 eee to fajnie? xd Link to comment
AdeK Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 Bawi cię to? Atakowane było wiele serwerów, jak jesteś taki mądry, to zapodaj plugin który rozwiąże problem Link to comment
Użytkownik Tytan Posted December 1, 2018 Użytkownik Share Posted December 1, 2018 nie wiem do końca czy to ja ale wpisując komendę amx_adban nick 0 powód wyskoczyło ban31 i już nie wszedł Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted December 1, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 1, 2018 (edited) 6 godzin temu, Tytan napisał: nie wiem do końca czy to ja ale wpisując komendę amx_adban nick 0 powód wyskoczyło ban31 i już nie wszedł Typek wchodzil dalej. 7 godzin temu, AdeK napisał: Bawi cię to? Atakowane było wiele serwerów, jak jesteś taki mądry, to zapodaj plugin który rozwiąże problem Adek powiem Ci, że ziomek miał stałe IP. W histori tych banow zobacz sobie ze zmienił je jakoś 4 razy. A co do pluginu to przypominam ze chciałem kiedyś zostać opiekunem i gdyby był to wym wypróbował jeden sprzed jakoś 4 lat. A tak no to cóż. Tak to Po co mam dawać, przecież jestescie w wystarczająca liczbę osób ja się dobrze bawiłem bo tacy ludzie wchodzą raz na jakiś czas i powidziwialem tego typa za zawzięcie i chęć rozwalenia serwera Edit: Do zamkniecia coś zostało wgrane Edited December 1, 2018 by Chrobras Link to comment
Użytkownik Jasiek Posted January 15, 2019 Użytkownik Share Posted January 15, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts