Użytkownik Greog Posted December 1, 2018 Użytkownik Share Posted December 1, 2018 Cześć, Nick z gry: Greog Nie lubię donosić, no ale nie mam ochoty szukać nowego serwera, więc chcę przedstawić sprawę jasno. Admin o nicku "zuza :)" non stop mi ubliża wyskakuje do mnie za przeproszeniem z "mordą" wyzywa mnie od cheaterów, że używam antyflashy i antysmoków, rozumiecie to? antysmoków. Dzisiaj nawet dostałem kicka za, cytuje z wycieku z konsoli: [DD2] Serdecznie zapraszamy do rejestracji na naszym forum StrefaSkilla.pl Kicked by Console: "zmien ryj" Kicked :"zmien ryj" no ja jeszcze rozumiem, że frustracja w trakcie gry, musi coś tam sobie powiedzieć, ale bez przesady. Nie pozwolę sobie by jakiś za przeproszeniem wieśniak chodzący w dresie do mnie się tak odzywał tylko dlatego, że ma większe uprawnienia na serwerze. I to jest powielająca się sytuacja od dłuższego czasu, ale stwierdziłem, że jak pozwala sobie mnie kickować dla poczucia się lepiej to już basta. Co wy z tym zrobicie, nie wiem, nie moja sprawa, ja po prostu zacznę robić screenshoty za każdym razem. A potem wam wyślę paczką. Miłego wieczorku? Link to comment
glebbie 123 Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 (edited) bez dowodow skargi sa od razu zamkane wiec albo poszukaj jakiegoś screna albo świadka który przy tym był Edited December 1, 2018 by glebbie 123 Link to comment
Użytkownik Greog Posted December 1, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 1, 2018 do zamknięcia, zrobię nowy temat według wzoru. Link to comment
Zasłużony Dusia Posted December 3, 2018 Zasłużony Share Posted December 3, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts