Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] Skarga Na Admina

Greog

Recommended Posts

• Użytkownik

Twój Nick: Greog

Nick oskarżonego: zuza :)

IP/SID oskarżonego:

Powód skargi: nękanie/toksyczność/nieodpowiednia osoba na nieodpowiednim stanowisku

Opis sytuacji: to już opisywałem wcześniej, wyzywanie, bo nie potrafi mieć stat 50/0 ( albo po prostu brak zrozumienia, że flash nie zawsze wchodzi "pełny"

Więc, grałem sobie spokojnie zabiłem zuze, po czym dostałem kicka "AFK" a nawet nie stałem w miejscu, więc jestem ciekawy dlaczego twierdzi zażarcie, że byłem AFK.

Dowody (Demko,ssy,świadkowie): 

poniżej ss jak mi ubliża znowu, + niedługo powinien przyjść świadek(Mike jeżeli dobrze myśle), który poprze sytuację zawartą powyżej. Po krótkiej dyskusji:

https://www54.zippyshare.com/v/NT3M2P2n/file.html

a tu taki bonusik, słowa jak słowa, wulgaryzmów nie było, był tylko komentarz do tej sytuacji z "AFK"
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: zuza :)
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Reason: 'slowa pajacu'
[AMXBans] Duration: '5 minutes'
[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_1:0:394190540'
[AMXBans] Your IP: '79.184.13.132'
[AMXBans] =======================================

z naciskiem na Reason: "pajacu" co chyba odzwierciedla co się dzieje na serwerze.

na więcej dowód nie trzeba długo czekać tutaj wystarczyło 5 może 10 minut.

Miłego wieczoru życzę.

• Dzięki 1
  • Ha ha 1
8 minut temu, Jasiek napisał:

@Trivor @Dusia skąd on Ma jeszcze admina ? 

nie zapominaj ze ty masz TYLKO ADMINA I UBT  a nie jesteś wlascicielem albo opiekun dd2#2 wiec nie rozumiem jakim wgl prawem się wypowiadasz  w skargach ?

Edited by glebbie 123
  • Użytkownik

@glebbie 123 takim właśnie ze jestem Adminem,

a po 2 składasz rezygnacje a masz admina to chcialem poinformowac Wlasciciela i Opiekuna ze jeszcze masz uprawienia na Serwerze ;)

Może @Trivor przeoczył lub Ci zostawił nie wiem ;) 

o ile wiem to admin który niej jest zamieszany w sprawdze to ma tu  gowno do powiedzenia i nie powinien się wypowiadać 

takie sprawy zalatwia wlasciciel lub opiekun serwera a nie taki jasiek co ma admina i ubt 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

A moim zdaniem ty też powinieneś się gówno wypowiadać w tym temacie, bo skarga jest do CIEBIE a wykłócasz się kto powinien się wypowiadać w skargach. Po drugie moim zdaniem jest to nienormalne aby admin który właśnie ma pilnować porządku robił zamęt i obrażał/ubliżał innych graczy. Swoja drogą też nie raz pisałem do Ciebie z 10 razy na u@ o odpale grającym na serwie a ty jakby nigdy nic miałeś w to w dupie. Nie pozdrawiam ;)

• Zasłużony

@Greog Zuza nie ma już admina będzie jeszcze coś wyzywał rob ss i wysyłam i na gg lub steam to bedzie  odrazu na dłuższy czas bany dostawał  ;) 

@glebbie 123 aa tobie sie w głowie poprzewracało troche? to ze mlody jestes i cie emocje ponoszą każdy wie ale mógłbyś sie zachowac troche plus że miałeś admina a nie odwalasz jak jakiś gowniarz...

@NagatoPRO @Jasiek @Greog Macie opcję "Edytuj" post... ;) a nie piszecie jakies krótkie bezsensowne posty co nic nie wnoszą 

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Zasłużony

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

heh1111.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines