Użytkownik Greog Posted December 1, 2018 Użytkownik Share Posted December 1, 2018 Twój Nick: Greog Nick oskarżonego: zuza IP/SID oskarżonego: Powód skargi: nękanie/toksyczność/nieodpowiednia osoba na nieodpowiednim stanowisku Opis sytuacji: to już opisywałem wcześniej, wyzywanie, bo nie potrafi mieć stat 50/0 ( albo po prostu brak zrozumienia, że flash nie zawsze wchodzi "pełny" Więc, grałem sobie spokojnie zabiłem zuze, po czym dostałem kicka "AFK" a nawet nie stałem w miejscu, więc jestem ciekawy dlaczego twierdzi zażarcie, że byłem AFK. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): poniżej ss jak mi ubliża znowu, + niedługo powinien przyjść świadek(Mike jeżeli dobrze myśle), który poprze sytuację zawartą powyżej. Po krótkiej dyskusji: https://www54.zippyshare.com/v/NT3M2P2n/file.html a tu taki bonusik, słowa jak słowa, wulgaryzmów nie było, był tylko komentarz do tej sytuacji z "AFK" [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: zuza [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'slowa pajacu' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_1:0:394190540' [AMXBans] Your IP: '79.184.13.132' [AMXBans] ======================================= z naciskiem na Reason: "pajacu" co chyba odzwierciedla co się dzieje na serwerze. na więcej dowód nie trzeba długo czekać tutaj wystarczyło 5 może 10 minut. Miłego wieczoru życzę. 1 1 Link to comment
Użytkownik Jasiek Posted December 1, 2018 Użytkownik Share Posted December 1, 2018 @Trivor @Dusia skąd on Ma jeszcze admina ? Link to comment
Użytkownik Greog Posted December 1, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 1, 2018 dobre pytanie Link to comment
Użytkownik NagatoPRO Posted December 1, 2018 Użytkownik Share Posted December 1, 2018 No to pięknie se grabisz zuza:0 Link to comment
glebbie 123 Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 (edited) 8 minut temu, Jasiek napisał: @Trivor @Dusia skąd on Ma jeszcze admina ? nie zapominaj ze ty masz TYLKO ADMINA I UBT a nie jesteś wlascicielem albo opiekun dd2#2 wiec nie rozumiem jakim wgl prawem się wypowiadasz w skargach ? Edited December 1, 2018 by glebbie 123 Link to comment
Użytkownik Jasiek Posted December 1, 2018 Użytkownik Share Posted December 1, 2018 @glebbie 123 takim właśnie ze jestem Adminem, a po 2 składasz rezygnacje a masz admina to chcialem poinformowac Wlasciciela i Opiekuna ze jeszcze masz uprawienia na Serwerze ;) Może @Trivor przeoczył lub Ci zostawił nie wiem ;) Link to comment
glebbie 123 Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 o ile wiem to admin który niej jest zamieszany w sprawdze to ma tu gowno do powiedzenia i nie powinien się wypowiadać takie sprawy zalatwia wlasciciel lub opiekun serwera a nie taki jasiek co ma admina i ubt 1 Link to comment
Użytkownik cosmo6 Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 A moim zdaniem ty też powinieneś się gówno wypowiadać w tym temacie, bo skarga jest do CIEBIE a wykłócasz się kto powinien się wypowiadać w skargach. Po drugie moim zdaniem jest to nienormalne aby admin który właśnie ma pilnować porządku robił zamęt i obrażał/ubliżał innych graczy. Swoja drogą też nie raz pisałem do Ciebie z 10 razy na u@ o odpale grającym na serwie a ty jakby nigdy nic miałeś w to w dupie. Nie pozdrawiam Link to comment
Zasłużony Dusia Posted December 3, 2018 Zasłużony Share Posted December 3, 2018 @Greog Zuza nie ma już admina będzie jeszcze coś wyzywał rob ss i wysyłam i na gg lub steam to bedzie odrazu na dłuższy czas bany dostawał ;) @glebbie 123 aa tobie sie w głowie poprzewracało troche? to ze mlody jestes i cie emocje ponoszą każdy wie ale mógłbyś sie zachowac troche plus że miałeś admina a nie odwalasz jak jakiś gowniarz... @NagatoPRO @Jasiek @Greog Macie opcję "Edytuj" post... ;) a nie piszecie jakies krótkie bezsensowne posty co nic nie wnoszą 1 Link to comment
Zasłużony Dusia Posted December 3, 2018 Zasłużony Share Posted December 3, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts