Użytkownik LJM Posted December 1, 2018 Użytkownik Share Posted December 1, 2018 Nick na serwerze: LJMWiek: 21Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : NIE Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7/10Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : TAK Skończona mutacja głosu [Tak/Nie] : TAKMożliwość płacenia składek (11.07 SMS): TAK SREDNIO.Dlaczego ty: Ponieważ,byłem już adminem mam doświadczenia A na serwerze nigdy nie ma administracji A więc pojawił się pomysł żeby złożyć podanie.Coś o sobie ( Min. trzy zdania):A więc często grywam na waszym serwerze go mod ostatnio wróciłem po przerwie.Link do GT: https://www.gametracker.com/player/LJM/91.224.117.48:27075/ nie wygląda za obiecują co ale gram tu już trochę mam 2k fragów już na koncie. Kontakt:gg ,steam,fb,ts Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted December 1, 2018 Zasłużony Share Posted December 1, 2018 Jestem na NIE: -GT, te GT to jakiś żart? -składka -Gdzie info, że masz steam? -W coś osobie min.3 zdania +wiek +amx Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Marves Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 Nie, - Gt - Składka - Wiek Link to comment
Zasłużony Brancu Posted December 2, 2018 Zasłużony Share Posted December 2, 2018 Na nie, - GT - Składka - Agresywny i dosyć wulgarny gracz - Nie rozpisałeś się - "konto pod podanie" ~ brak aktywności + AMX + Wiek Link to comment
Użytkownik noswer Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 zmaykam Link to comment
Użytkownik noswer Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts