Użytkownik Andrzej Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 (edited) Nick zgłaszającego:Czasami rucham siostre Nick Oskarżonego:Kamoojee IP/SID Oskarżonego:# 3 "Kamodjee" 90 VALVE_1:0:1293823935 15 22:45 39 Opis sytuacji:Nadużywanie opcji nadawania FD więźniowi,FK,obraza mojej osoby (potem jeszcze zabijając mnie powiedział że "on sobie KD nabije" ale niestety nie udało mi się tego nagrać Dowody (ss/demko)dodaje w załączniku @Edit nie wiem dlaczego w nagraniu nie jest dostępny dźwięk,może będzie dostępny po pobraniu całości Projekt_bez_nazwy.mp4 Edited December 2, 2018 by Andrzej Link to comment
Użytkownik Kamodje Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 hahaha smieszny jestes , latałes na SH , masz aima a ja nie mam uprawnien na adma lub straznika alby cie wyżucić z serwera więc dawałem ci FD żebyś nie psuł innym gry , wyłączłęś sh żeby na mnie demko nagrać ❤️ pozdro . 1 Link to comment
Użytkownik Andrzej Posted December 2, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 2, 2018 Takie oskarżenia może wytoczyć każdy,równie dobrze ja moge napisać na Ciebie skargę bez dowodów jako by Ty latałeś na aimbocie po całej mapie. Tak czy inaczej nawet zakładając iż to co piszesz jest prawdą to nadawanie mi FD i jak to powiedziałeś "nabijanie sobie KD" nie jest poprawnym w tym przypadku zachowaniem,poprawnym zachowaniem jest napisanie skargi i kara jak najbardziej Ci się należy. 1 1 Link to comment
Użytkownik Kamodje Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 Ale , że mi ? Link to comment
☣м3м3иTØ мØRi`†. Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 (edited) Potwierdzam, w tym momencie wszedłem na serwer, kiedy on już latał na sh. Zobaczył, że ja jestem na serwerze i wyłączył, co za typ EDIT: Sprawa załatwiona, pozdro 600 EDIT: Dałem ci bana, ponieważ latałeś na sh, co udowodniłeś to w skardze na panda ale nie mogłem wtedy wejść na serwer, bo sprawy prywatne, więc wykonałem swoje obowiązki EDIT: Wykonałem swój obowiązek, typ latał na sh na moich oczach więc miałem argumęty, żeby go zbanować, a teraz syf robi na forum, latałeś na sh i zostałeś ukarany Edited December 2, 2018 by <LOL>/. Link to comment
Użytkownik kojot9815 Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 @<LOL>/. to czemu go nie zbanowales? Link to comment
Użytkownik Andrzej Posted December 2, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 2, 2018 Co za perfidny przykład faworyzacji i koleżeństwa wśród administracji. Skoro to widziałeś to dlaczego w żaden sposób nie zareagowałeś mimo iż jesteś adminem? Kojot bardzo dobrze napisał,a za tą wypowiedź sam powinieneś zostać ukarany Kłamiesz w skardze i faworyzujesz kolegę czy nie dopełniasz obowiązków administratora ? Link to comment
Użytkownik Andrzej Posted December 2, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 2, 2018 (edited) Niestety nie udało mi się tego nagrać mimo że wydawało mi się iż wszystko się nagrywa ale po tym jak przedstawiłem panu LOL jak wygląda sytuacja,czyli że albo faworyzuje gracza albo niedopełnia obowiązków postanowił mnie wyrzucić z serwera,gdy wróciłem i zapytałem się kto to zrobił aby napisać kolejną skargę o nadużywanie przywilejów zostałem dodany permamentnie do ban listy,wydaje mi się że po to aby pozbyć się problemu bo byłem niewygodny dla pana administratora. Dlatego też wnoszę o natychmiastową degradację dla admina LOL oraz ukaranie gracza na którego jest w głównej części skarga. osoba która banuje sobie od tak,ponieważ cos jej nie pasuje,faworyzuje swoich kolegów oraz kłamie nie powinna absolutnie być nawet strażnikiem na serwerze.Za chwilę dodam jeszcze tutaj nagranie z konsoli na dowód mojego bana Half_Life_2018_12.02_-_12_10_20_04.mp4 Edited December 2, 2018 by Andrzej Link to comment
Użytkownik kojot9815 Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 @Andrzejpisz prośbę o Unbana, napisz do @Trivor jeśli masz rację i jesteś w stanie udowodnić że ban był nie słuszny. Link to comment
Użytkownik Kamodje Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 Z góry przepraszam za słwnictwo, kurwa typie latałeś na SH jak pojeabny a teraz skargi piszesz za to , że ci dał bana , utkaj łeb bo i tak mamy dużo świdków i nie rób problemu z twojej głupoty. Link to comment
Użytkownik Andrzej Posted December 2, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 2, 2018 @kojot9815 Kwestię mojej winności lub niewinności załatwię później,o to się nie martw narazie chcę zakończyć jeden temat i dopilnowac aby obie osoby zostały ukarane bo obu się to bezdyskusyjnie moim zdaniem należy,nawet przyjmując ich rację Link to comment
Użytkownik kojot9815 Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 @Kamodjeświadków masz ale nie masz dowodów, więc moim zdaniem ban nie słuszny jeśli banujesz gracza mniej na to argumenty Link to comment
Użytkownik Andrzej Posted December 2, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 2, 2018 Myślę że najlepiej poprosić jakiegoś administratora w tej chwili o zamknięcie tematu i poczekać na wypowiedź opiekuna,wydaje mi się iż co miało być powiedziane powiedziane już zostało Link to comment
Użytkownik Kamodje Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 Nie no jeżeli on dostanie unbana to ja ogarne adres do trivora i z nim inaczej pogadam bo ten gościu pisze skarge niesłusznie, ośmiesza się tylko... Link to comment
Użytkownik Andrzej Posted December 2, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 2, 2018 (edited) Narazie nie kwestia mojego unbana,lecz waszej kary Zresztą nie oszukujmy się,kiedy ostatnio widziałeś trivora robiącego cokolwiek z jailbreakiem @edit już za samo swoje zachowanie w skardze powinieneś zostac ukarany Edited December 2, 2018 by Andrzej Link to comment
Użytkownik Kamodje Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 Matke se ukaraj gościu weż pal gumiaka bo sam jesteś winny no kuuuuur Link to comment
Użytkownik kojot9815 Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 @Trivor zamknij to bo spam się robi każdy obwinia siebie ... 1 Link to comment
Użytkownik Akrapovic Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 (edited) @Ar0n. Proszę o ukaranie graczy którzy robią spam ! Jak zarazie zamykam temat by nie robić niepotrzebnie spamu @Kamodje zostanie ukarany tak jak należy ,już mu wytłumaczyłem co powinien zrobić w takiej sytuacji. @Andrzej Jeśli chodzi o twoje "ub" to raczej go nie dostaniesz za granie na "sh" https://strefaskilla.pl/topic/4143-rozwiązane-orki-to-takie-pandy-tylko-że-w-wodzie-i-mają-płetwy/?tab=comments#comment-23513 Proszę kogoś z administratorów forum o ukaranie graczy za spam i kulturę.! Jeśli są jakieś zastrzeżenie do jakiegoś gracza proszę pisać skargę na konkretną osobę. Edited December 2, 2018 by I Seee Youuu` 1 Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 Zamykam ten syf! Widzę że nie mogę odejść bo robi się burdel. 3 Link to comment
Użytkownik Akrapovic Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts