Piotrus Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 Nick zgłaszającego:Piotruś Nick Oskarżonego:~Fresh~ , Ravtis. IP/SID Oskarżonego:Opiekunowie,więc zakładam iż każdy ma Opis sytuacji:Zerowa aktywność,~Fresh~ w tym miesiącu przegrał 7 minut,z kolei Pan Ravtis mniej niż godzinę. W MIESIĄCU. (na przestrzeni 30 dni od dziś) Zastanawiam się z jakiej racji oraz po co Panowie mają rangę opiekuna skoro tak naprawdę nie wchodzą w ogóle na serwer,nic przy nim nie robią ani nawet nie wypowiadają się w tematach na forum,pan Ravtis nie wypowiedział się chyba w ogóle z kolei pan ~Fresh~ w chyba 2 tematach z czego jedynie nie zgadzał się z decyzją innego opiekuna który jako jedyny coś robi lub zamknął temat. Dowody (ss/demko)Poniżej 2 1 Link to comment
Użytkownik kojot9815 Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 @Piotruswydaje mi się ze skarga i słuszną i nie ponieważ aktywność zerowa ale opiekunowie też ludzie może po prostu nawet przez szkole lub praktyki nie mają czasu czy coś 1 Link to comment
Użytkowniczka Nieznajoma Posted December 2, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 2, 2018 przez 30 dni nie mieć czasu @kojot9815? Oboje mówili nie raz że odchodzą z tego stanowiska, więc trochę mają to w dupie 1 Link to comment
Piotrus Posted December 3, 2018 Author Share Posted December 3, 2018 bez przesady aby to byl jakikolwiek wysiłek wejść na serwer na ponad godzinę na przestrzeni czasu 720 GODZIN. moim zdaniem nic ich nie usprawiedliwia i takie osoby nie powinny mieć rangi opiekuna zwlaszcza że nic z nią nie robią,tylko ładnie wyglądają. Zresztą,powinni wypowiedzieć się w skardze na siebie w ciągu 24 godzin,mają jeszcze 3 2 Link to comment
Użytkownik Akrapovic Posted December 3, 2018 Użytkownik Share Posted December 3, 2018 Jeśli macie chłopaki zamiar mówić ze odchodzicie a potem , wejść od czasu do czasu na forum i zrobić tyle,że "Zamykam ten syf! Widzę że nie mogę odejść bo robi się burdel." to ja pozdrawiam. Z szacunkiem ale taka jest prawda to ze raz na jakiś czas wejdziecie,ogarniecie co trzeba to jest nic. @Ravtis. to ja z nim pisałem już wcześniej i rozumiem,by zaraz nie było. @~FrEsH~ każdy ma prywatne życie i swoje problemy.. Po coś macie te rangi ale na serwerze potrzebne są osoby które grają i są aktywni a nie które są długo i dobrze ogarniają skoro i tak was nie ma. W takim razie co to za różnica czy jesteście czy nie. Nie oszukujmy się. Chyba lepiej zrezygnować i jak już będziecie mieli czas to wrócić a nie.. Żeby nie było,że mam jakąś spine bo uczyłem się i przykład brałem od was w końcu . Pozdrawiam ? Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted December 3, 2018 Użytkownik Share Posted December 3, 2018 (edited) Kim ty jesteś i co tu jeszcze robisz? Napisz skargę na trivora jeszcze XDD Nie każdy siedzi na kompie 24/7 tak jak ty. Utkaj się bo zara perma wyłapiesz. Nie wiem czemu Trivor mi jeszcze degrada nie dał w sumie. A co robi @I Seee Youuu` bo nie widzę. Ostatni sensowny temat był zamknięty w październiku i to jeszcze mój ze spisami map na serwerze oraz podawaniem propozycji nowych map XDDDD A i jeszcze jedno, mam wchodzić na serwer żeby pilnować zachowania 4 osobom? Sorry ale w takim przypadku mam lepsze rzeczy do roboty. Ja nie proszę Trivora aby mi zostawił rangę... A rezygnacji nie będę pisać bo mi się nie chcę. Chcę to mnie zdegraduję. Edited December 3, 2018 by ~FrEsH~ 2 Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted December 3, 2018 Użytkownik Share Posted December 3, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted December 3, 2018 Zasłużony Share Posted December 3, 2018 Otwieram ponownie, na prośbę Autora i moją bo to chyba jakieś jaja? @~FrEsH~ łaskę robisz że masz Opiekuna? raczej się powinieneś zająć serwerem na którym masz tego opiekuna i o niego dbać, a szczególnie mieć czas aby wejść na serwer i zobaczyć co się na nim dzieję. Po drugie Skarga jest na Ciebie i ostatnią decyzję podejmuję Trivor czy skarga słuszna czy nie, a nie że zamykasz skargę na siebie. @Trivor Twój opiekun serwera JB #2 nie był aktywny na serwerze przez miesiąc + zamyka sam na siebie skargę... Proszę o wypowiedz twoją ostateczną w tej sprawie. 1 Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted December 4, 2018 Użytkownik Share Posted December 4, 2018 4 godziny temu, .::FocuS::. napisał: Otwieram ponownie, na prośbę Autora i moją bo to chyba jakieś jaja? @~FrEsH~ łaskę robisz że masz Opiekuna? raczej się powinieneś zająć serwerem na którym masz tego opiekuna i o niego dbać, a szczególnie mieć czas aby wejść na serwer i zobaczyć co się na nim dzieję. Po drugie Skarga jest na Ciebie i ostatnią decyzję podejmuję Trivor czy skarga słuszna czy nie, a nie że zamykasz skargę na siebie. @Trivor Twój opiekun serwera JB #2 nie był aktywny na serwerze przez miesiąc + zamyka sam na siebie skargę... Proszę o wypowiedz twoją ostateczną w tej sprawie. Daruj sobie wypowiedzi i zostaw to Trivorowi Uważasz że on nie wie co ma zrobić? To że jesteś modem nic nie oznacza, zwłaszcza dla mnie. Link to comment
Użytkowniczka Nieznajoma Posted December 4, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 4, 2018 Bez sensu ponawianie całej sprawy w momencie kiedy jest wyjaśniona XD 1 Link to comment
Użytkownik Akrapovic Posted December 4, 2018 Użytkownik Share Posted December 4, 2018 Blokuje by uniknąć spamu. Niech wypowie się właściciel. Sprawa wyjaśniona. Link to comment
Recommended Posts