Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

Skarga na ~Fresh~, Ravtis.

Piotrus

Recommended Posts

Nick zgłaszającego:Piotruś

Nick Oskarżonego:~Fresh~ , Ravtis.

IP/SID Oskarżonego:Opiekunowie,więc zakładam iż każdy ma 

Opis sytuacji:Zerowa aktywność,~Fresh~ w tym miesiącu przegrał 7 minut,z kolei Pan Ravtis mniej niż godzinę. W MIESIĄCU. (na przestrzeni 30 dni od dziś)

Zastanawiam się z jakiej racji oraz po co Panowie mają rangę opiekuna skoro tak naprawdę nie wchodzą w ogóle na serwer,nic przy nim nie robią ani nawet nie wypowiadają się w tematach na forum,pan Ravtis nie wypowiedział się chyba w ogóle z kolei pan ~Fresh~ w chyba 2 tematach z czego jedynie nie zgadzał się z decyzją innego opiekuna który jako jedyny coś robi lub zamknął temat.

Dowody (ss/demko)Poniżej

SHU_6B9rreq.png

SHU_22Oaal1.png

• Ha ha 2
  • Wrr 1
  • Użytkownik

@Piotruswydaje mi się ze skarga i słuszną i nie ponieważ aktywność zerowa ale opiekunowie też ludzie może po prostu nawet przez szkole lub praktyki nie mają czasu czy coś 

• Lubię to! 1
  • Użytkowniczka

przez 30 dni nie mieć czasu  @kojot9815? Oboje mówili nie raz że odchodzą z tego stanowiska, więc trochę mają to w dupie ;)

• Lubię to! 1

bez przesady aby to byl jakikolwiek wysiłek wejść na serwer na ponad godzinę na przestrzeni czasu 720 GODZIN.

moim zdaniem nic ich nie usprawiedliwia i takie osoby nie powinny mieć rangi opiekuna zwlaszcza że nic z nią nie robią,tylko ładnie wyglądają.

Zresztą,powinni wypowiedzieć się w skardze na siebie w ciągu 24 godzin,mają jeszcze 3 

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Jeśli macie chłopaki zamiar mówić ze odchodzicie a potem , wejść od czasu do czasu na forum i zrobić tyle,że "Zamykam ten syf! Widzę że nie mogę odejść bo robi się burdel." to ja pozdrawiam. 

Z szacunkiem ale taka jest prawda to ze raz na jakiś czas wejdziecie,ogarniecie co trzeba to jest nic.

@Ravtis. to ja z nim pisałem już wcześniej i rozumiem,by zaraz nie było.

@~FrEsH~ każdy ma prywatne życie i swoje problemy..

Po coś macie te rangi ale na serwerze potrzebne są osoby które grają i są aktywni a nie które są długo i dobrze ogarniają skoro i tak was nie ma. W takim razie co to za różnica czy jesteście czy nie. Nie oszukujmy się. Chyba lepiej zrezygnować i jak już będziecie mieli czas to wrócić a nie..

Żeby nie było,że mam jakąś spine bo uczyłem się i przykład brałem od was w końcu :).     

Pozdrawiam ?

• Użytkownik

Kim ty jesteś i co tu jeszcze robisz? Napisz skargę na trivora jeszcze XDD  Nie każdy siedzi na kompie 24/7 tak jak ty. Utkaj się bo zara perma wyłapiesz. 

Nie wiem czemu Trivor mi jeszcze degrada nie dał w sumie.

A co robi @I Seee Youuu` bo nie widzę. Ostatni sensowny temat był zamknięty w październiku i to jeszcze mój ze spisami map na serwerze oraz podawaniem propozycji nowych map XDDDD

A i jeszcze jedno, mam wchodzić na serwer żeby pilnować zachowania 4 osobom? Sorry ale w takim przypadku mam lepsze rzeczy do roboty. Ja nie proszę Trivora aby mi zostawił rangę... A rezygnacji nie będę  pisać bo mi się nie chcę.  Chcę to mnie zdegraduję. 

Edited by ~FrEsH~
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Temat Rozwiązany.

PYsoujC.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

• .::FocuS::. unlocked this topic
  • Zasłużony

Otwieram ponownie, na prośbę Autora i moją bo to chyba jakieś jaja?

@~FrEsH~ łaskę robisz że masz Opiekuna? raczej się powinieneś zająć serwerem na którym masz tego opiekuna i o niego dbać, a szczególnie mieć czas aby wejść na serwer i zobaczyć co się na nim dzieję. Po drugie Skarga jest na Ciebie i ostatnią decyzję podejmuję Trivor czy skarga słuszna czy nie, a nie że zamykasz skargę na siebie.

@Trivor Twój opiekun serwera JB #2 nie był aktywny na serwerze przez miesiąc + zamyka sam na siebie skargę... 

Proszę o wypowiedz twoją ostateczną w tej sprawie.

• Dzięki 1

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik
4 godziny temu, .::FocuS::. napisał:

Otwieram ponownie, na prośbę Autora i moją bo to chyba jakieś jaja?

@~FrEsH~ łaskę robisz że masz Opiekuna? raczej się powinieneś zająć serwerem na którym masz tego opiekuna i o niego dbać, a szczególnie mieć czas aby wejść na serwer i zobaczyć co się na nim dzieję. Po drugie Skarga jest na Ciebie i ostatnią decyzję podejmuję Trivor czy skarga słuszna czy nie, a nie że zamykasz skargę na siebie.

@Trivor Twój opiekun serwera JB #2 nie był aktywny na serwerze przez miesiąc + zamyka sam na siebie skargę... 

Proszę o wypowiedz twoją ostateczną w tej sprawie.

Daruj sobie wypowiedzi i zostaw to Trivorowi ;) Uważasz że on nie wie  co ma zrobić? To że jesteś modem nic nie oznacza, zwłaszcza dla mnie. 

• Użytkowniczka

Bez sensu ponawianie całej sprawy w momencie kiedy jest wyjaśniona XD

• Wrr 1
  • Użytkownik

Blokuje by uniknąć spamu. Niech wypowie się właściciel. Sprawa wyjaśniona. 

• Akrapovic locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines