Użytkownik SZYBKIII Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 Nick: BremiQ [t] Wiek: 16 Czas spędzony na serwerze (link do GT): miałem 2 konta https://www.gametracker.com/player/bREMIQ [t]/54.36.186.16:27185/ https://www.gametracker.com/player/SZYBKIII/54.36.186.16:27185/ Doświadczenie z amxx [1-10]: 10 Mikrofon[Tak/Nie]: Tak, doskonały Steam/Nonsteam: STEAM_0:1:441669096 Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: Oczywiście chwilowo do 22 grudnia mam svip Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Na serwer wpłynie miła atmosfera z mojej strony, aktywność i dobre sposoby sprawdzenia czy ktoś cheatuje. Link to comment
Użytkownik `BLA BLA BLA Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 Jestem na Nie 10/10 amxx nie AMX Szczerze w tą powątpiewam, a taką wiedzą byś mógł pluginy robić Serwer jest top 1 w polsce, potrzebuje Adminów którzy są bardzo aktywni, a nie kogoś kto wejdzie raz na 2-3 dni po 2h dziennie "Dlaczego ty" zdecydowanie nie przekonuję mnie, powody błache lub podstawowe, mogłeś dorzucić coś od siebie z głowy :D Link to comment
Użytkownik SZYBKIII Posted December 2, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 2, 2018 (edited) 39 minut temu, `BLA BLA BLA napisał: Jestem na Nie 10/10 amxx nie AMX Szczerze w tą powątpiewam, a taką wiedzą byś mógł pluginy robić Serwer jest top 1 w polsce, potrzebuje Adminów którzy są bardzo aktywni, a nie kogoś kto wejdzie raz na 2-3 dni po 2h dziennie "Dlaczego ty" zdecydowanie nie przekonuję mnie, powody błache lub podstawowe, mogłeś dorzucić coś od siebie z głowy Na serwerze jestem codziennie minimum 3h dziś byłem 4h. amx 10/10 w sensie znajomości komend. Edited December 2, 2018 by SZYBKIII 1 Link to comment
Użytkownik R.A.M.Z.E.S Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 jestem na nie wypowiadasz sie w swoim podaniu masz 2 linki gt musisz miec tylko jeden Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 2, 2018 Użytkownik Share Posted December 2, 2018 Na nie -amx 10? Jeśli to znajomość komend to raczej 7 - brak znajomości regulaminu -wypowiadasz się w swoim podaniu 1 Link to comment
19Fanatyk08 Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Na nie -AMX 10? Wątpię w to, skłamałeś wydaje mi się tylko po to by dostać admina. Jeżeli nie to zapraszam Cię na pw mam kilka pytań. - Na serwerze jest miła atmosfera A to dzięki graczom którzy już tu grają bardzo długo -Dwa GT -Wypowiadanie się w swoim podaniu. Link to comment
lypik000 Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Na nie -dwa GT -wypowiadanie się w swoim podaniu Link to comment
Użytkownik Vixo Posted December 23, 2018 Użytkownik Share Posted December 23, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts