lypik000 Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Nick: lypik000 Wiek: 17 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/lypik000/54.36.186.16:27185/ Doświadczenie z amxx [1-10]: 8 Mikrofon[Tak/Nie]: TAK Steam/Nonsteam: STEAM_0:1:456234410 Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: Pewnie, że tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem w miarę doświadczonym graczem, chcę się przyczynić do wyłapywania nieczysto grających graczy. Przez okres zimowy mam sporo wolnego czasu więc mogę go właśnie poświęcać dla serwera. Potrafię rozróżnić dobrego gracza od odpalonego gówna, rozpisywanie demek na wysokim poziomie. Myślę, że tyle powinno wystarczyć. :) Link to comment
19Fanatyk08 Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 (edited) - 6dni tylko na serwerze Od 1'do 2.5 godziny na serwerze - konto dla podania, wybacz ale tak to wygląda +STEAM, NA NIE Edited December 3, 2018 by 19Fanatyk08 Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted December 3, 2018 Zasłużony Share Posted December 3, 2018 JESTEM NA NIE: -Składasz podanie praktycznie co dwa dni (Minimum 7 dni od złożenia kolejnego!!) -GT, nic nie nadrabiasz, stoisz w miejscu -podanie kopiowane Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 3, 2018 Użytkownik Share Posted December 3, 2018 Na nie - podanie składasz co chwilę - gt - wiek 17 lat a czytać ze zrozumieniem nie umiesz że podanie 1 na tydzień? Link to comment
Zmiksowany Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Jestem na Nie - GT (bardzo słabiutko się prezentuje) - Z tego co widziałem, co chwilę składasz nowe podania. Link to comment
Użytkowniczka Wredzia. Posted December 3, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 3, 2018 Dalej pchasz się na siłę tam gdzie Cię kurde nie chcą Odpuść sobie, bo i tak nic z tego nie wyjdzie. W szybkiej rektutacji Twoje podania zostały odrzucone, składasz w rekrutacji ogólnej, a nawet nie poprawiłeś GT.. -Ludzie Cię z pewnością nie kojarzą -gt dno totalne - konto założone tylko i wyłącznie pod podanie - wątpię żebyś miał aż tak wielkie doświadczenie z amx -podanie mnie nie przekonuje Nie,nie, nie i jeszcze raz NIE Link to comment
Użytkownik Vixo Posted December 3, 2018 Użytkownik Share Posted December 3, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts