Piotrus Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Nick zgłaszającego:Piotruś Nick Oskarżonego:~Fresh~ IP/SID Oskarżonego:zbędne Opis sytuacji:Zamykanie skargi na samego siebie,karygodne zachowanie. Dowody (ss/demko)https://scr.hu/k3q1Ww2 https://scr.hu/djrgWPw https://scr.hu/GJ3XGMZ https://scr.hu/4P7V2XV PS. Jestem Piotruś i w przeciwieństwie do Ciebie to tutaj gram. wydaje mi się że nie trzeba siedziec na kompie 24/7 aby w ciągu 720 godzin wejść przynajmniej na godzinę. Banuj mnie za pisanie skargi,będę miał powód do napisania kolejnej. Skargi będę pisać dopóki nie rozpatrzy ich @Trivor Przy okazji widać nawet jak forum ogarniasz skoro dopiero gdy Cie See you oznaczył w skardze na nią łaskawie wszedłeś,przy okazji on w przeciwieństwie do Ciebie przynajmniej gra i robi cokolwiek Proszę o wznowienie tamtej skargi ponieważ nie powinna zostać zamknięta. 1 Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted December 3, 2018 Użytkownik Share Posted December 3, 2018 (edited) Ty masz jednak coś z głową Dawaj na Ts'a @Piotrus dawno się nie wyzywałem z Tobą Skoro @I Seee Youuu` ma dostęp do frp to czemu nic nie wgrywa/ nie wprowadza czegoś nowego na serwer? Edited December 3, 2018 by ~FrEsH~ 1 Link to comment
Piotrus Posted December 3, 2018 Author Share Posted December 3, 2018 Nie ma sprawy,od wczoraj w sumie też dawno nikogo nie zwyzywałem,ale musisz poczekać do wieczora bo w dzien mam sprawy ważniejsze niż poniżanie ciebie Link to comment
Użytkowniczka Nieznajoma Posted December 3, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 3, 2018 @~FrEsH~ Jak widzę to jednak jesteś fałszywą gnidą, nie dość że sam mówiłeś wiele razy że masz WYJEB*NE na ten serwer to stwierdzasz że ktoś ma ból dupy o to że Ciebie nie ma, taki wielce super opiekun się znalazł. Jeśli chodzi o Seee Youuu robi więcej niż ty kiedykolwiek, gdziekolwiek. Jesteś leszczem który sam siedział 24/7 na kompie i nie dawał ludziom spokoju albo walił foszki Bo znalazłeś prace? To miej trochę dorosłego zachowania i po prostu grzecznie się wypowiedz, a nie się rzucasz od razu do @Piotrus bo on w przeciwieństwie do Ciebie potrafi coś zrobić jak sie go o to poprosi i ogarnia dużo. Więc pozdrawiam Twoje podejście, które jest bardzo mało inteligentne "Ból dupy bo skarga poszła na Ciebie" XD 1 Link to comment
Użytkownik Akrapovic Posted December 3, 2018 Użytkownik Share Posted December 3, 2018 (edited) NIE MIAŁEM ZAMIARU BYĆ CHAMSKI ANI NIC ALE JAK WIDAĆ. Własnie dajesz znakomity przykład dla innych graczy jako opiekun pisaniem takich rzeczy jak "Dawaj na Ts'a @Piotrus dawno się nie wyzywałem z Tobą" Jak się Ciebie pytam o co masz "ból dupy" to piszesz mi "Jaki ból dupy? Jak ja mam to gdzieś XD" wiec pozdro Powiedz mi w takim razie co TY zrobiłeś na serwie ? bo wydaje mi się,że nic. @Ravtis. zrobił wszystko od ręki jak go o coś poprosiłem (do niego nic nie mam bo rozumiem w jakiej jest sytuacji) Nic nie zrobiłem bo mi tego nie umożliwiasz. Przeprowadzałem rekrutacje na strażnika pisałem z @Trivor na temat @Logoo i powiedział,że nie ma problemu bym go przyjmował jak zapłaci składkę,więc do przyjąłem i napisałem na grupie byście nic z tym nie robili bo ja ogarnę po czym odrzuciłeś podanie i napisałeś "@I Seee Youuu` co ty odwalasz? Przyjmujesz ludzi którzy mają ledwo 3 godziny A serwerze oraz tych których sam kazałeś zabrać flagi? Jeśli chcesz szukać strażników rób to porządnie. Podanie odrzucam!". Nie zamykamy skargi na Siebie . A z Tymi mapami to ciekawe czy byś co kolwiek zrobił jak bym nie pierdo** ł wam cały czas o tym. Pozdrawiam Edited December 3, 2018 by I Seee Youuu` 1 Link to comment
Użytkownik kojot9815 Posted December 3, 2018 Użytkownik Share Posted December 3, 2018 Bym wstawił ssy co @~FrEsH~pisze np o skardze @Andrzej"Macie plusa" za zbanowanie gracza uważam że ban słuszny ale zapewne ani nie spojrzał na demka... "Jebać typa" chodziło oczywiście wiadomo o kogo związanego ze skarga wydaje mi się ze opiekun nie powinien tak robić daje bardzo ładny przykład, za takie coś powinien już dawno dostać degradację. Zamykasz skarge Oraz się ośmieszasz albo ten tekst "ja nie mogę odejść bo burdel się robi" przecież ten burdel sam tworzysz takim zachowaniem np na "EKIPA JB" 1 1 1 Link to comment
Użytkownik Akrapovic Posted December 3, 2018 Użytkownik Share Posted December 3, 2018 Blokuje temat by uniknąć niepotrzebnego spamu. Link to comment
Właściciel Trivor Posted December 4, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted December 4, 2018 Pogadalem z freshem, dogadal sie z see you. beda wiecej robic, dostana instrukcje Ravtis zdegradowany 2 Link to comment
Recommended Posts